Hvordan man kan dekorere et værelse med Blues og brune

September 21

Hvordan man kan dekorere et værelse med Blues og brune

Parring to farver kan oprette et soveværelse indretning, der både vinker og slapper dig. Blå er rolig, cool og rolig, og brun er varm og indbydende. Selv om for meget blå kan gøre et rum føler kolde, brune mister deres appel og mørkere et værelse, når de er den eneste farve på paletten. Anvendes i samme rum, temperament blå og brun hinandens psykologiske og visuelle effekter. Bringe de to sammen for at få de ønskede egenskaber af begge dele uden at gå overbord.

Instruktioner

•Understand virkningen af forskellige blå og brune nuancer. Selv om brun er varm og blå er rolig og indsamlede, forskellige nuancer har forskellige nuancer. Mørkebrun ser rig, varm og stærk, og taupe og beige er varm neutrale, at kompensere mere dramatiske farvevalg. Selvom mørkere blues skabe rum for stille troede, ifølge hjemmesiden udsmykning hemmeligheder, fungerer varm blues godt for mere sociale rum. Pale blues er gode valg for rolige værelser men bør kombineres med andre varme nuancer at holde rummet fra følelse, alt for barsk og koldt.

•Decide om du vil bruge farverne i lige andel, eller hvis en af to vil fungere som en accent. Hvis du bruger de to farver lige så, skal du vælge mere dæmpede versioner af både nuancer. Hvis du ønsker at bruge én farve mere, kan du gøre accent farven mere dramatisk. Når du foretager valg, beslutte, om du ønsker dit soveværelse at falde tættere på den varm eller kold side af spektret. Jo varmere du dit værelse til at føle, jo mere du ønsker at stole på browns.

•Decide hvordan du vil bruge to farver sammen i din vægbeklædning. Hvis du planlægger at bruge de to farver ligeligt i rummet, er striber på dine vægge et interessant valg. Male brede, lodrette sektioner af væg, vekslende mellem de to farver. Hvis sætte striber på alle fire vægge er lidt fed for din smag, male en funktion mur med striber og pensel, en af de solide farver på de resterende tre vægge. Glem ikke at tilføje hvid til din væg behandling kan hjælpe med at holde dit look, følelse frisk, ifølge Cottage Home udsmykning. Male din fodpaneler hvide, eller bruge tynde hvide striber for at adskille bredere bands af farve.

•Vælg møbler til dit space. Hvis du har besluttet, at browns vil dominere dit værelse, gå til rig, mørk chokolade brune når de søger efter din seng, kommode og skrivebord. Hvis du har besluttet at bruge de to farver lige eller du er at lade blå dominerer, vælge lysere træsorter med gyldne undertoner.

•Vælg accent stykker til at afslutte dit soveværelse ud og fuldføre udseendet. Hvis du har mørke brune møbler, vælge en lys brun og bleg blå som tilbehør farver. For eksempel, kontraster en lys blå kaste tæppe forbløffende med en mørk brun stol, og smide puder i en lysere brun hjælp pull udseendet sammen. Lysere møbler får et strejf af elegance, når du tilføjer billedrammer, puder, vaser og andre små stykker i mørkere, mere dramatisk blues og brune.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com