Hvordan man kan dekorere et værelse med brun & blå

May 27

Hvordan man kan dekorere et værelse med brun & blå

Blå og brun er en trendy og moderne udsmykning farve ordningen, der er ganske alsidig. Denne kombination kan bruges i ethvert rum, herunder køkken, badeværelse, soveværelse, planteskole, kontoret eller udendørs levende rum. Udsmykning med brun og blå er forholdsvis let at gøre, og det er svært at gå galt. Ved at vælge de rigtige nuancer for din plads og et par dekorative elementer, vil brun og blå værelse mødes perfekt.

Instruktioner

•Opret farveskema til dit værelse ved picking en nuance af brun og blå der par godt sammen og en tredje neutral farve, såsom creme, lys tan, ecru, hvid eller off-white. Nogle brun og blå nuancer, der supplerer hinanden: aqua eller turkis og mahogni brun, Mokka og Robins egg blå eller sky blue eller periwinkle og chokolade brun.

•Brug et tilsvarende beløb af brun og blå i stuen og derefter bruge en neutral farve til yderligere balance ting ud. Eksempelvis parring en brun dyne og en blå ark sæt med fløde tæpper og vindue behandlinger ville se nice.

•Pick dekorative tilbehør i alle tre nuancer og sted dem i hele rummet til at binde din brun og blå ser sammen. Smide puder, vaser og blomsterarrangementer, billedrammer, nesting kasser, malerier eller kunst udskriver, lamper og stearinlys kan alle bruges til at tilføje pop af farve til din plads og gøre det ser mere sammenhængende.

•Paint vægge i en neutral nuance eller din valgte nuance af blå, undgå men at male alle væggene i et rum brun---så kan gøre rummet ser mindre. Store værelser kan håndtere at være malet brun, men de fleste mellemstore og små rum kan ikke. Hvis du virkelig vil brune vægge og har en lille eller mellemstor plads, skal du oprette en accent væg ved at male kun én side af lokalet brun.

•Mix op til fire forskellige mønstre i din brune og blå plads til at skabe blikfang og føje tekstur til pladsen. For eksempel kan du bruge damask, striber og blomsterprint mønstrede tekstiler. Sikre, at de mønstre, du vælger indeholder din valgte nuancer af blå og brun. Det er et plus Hvis stoffet indeholder også din neutral farve, men det er ikke nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com