Hvordan man kan dekorere et værelse med Charlie Brown

November 30

Dekorere dit barns soveværelse med Charlie Brown tema, hvis han er en fan af jordnødder og Snoopy, eller hvis du er en fan. Fokusere udelukkende på Charlie Brown eller omfatter hans venner, såsom Snoopy eller Linus, soveværelse indretning. Rummet kan fokusere på de uheld og bestemmelse af Charlie Brown eller blot medtage billeder af Charlie Brown.

Instruktioner

•Paint værelse med en farve eller et vægmaleri, der repræsenterer Charlie Brown. For eksempel male væggene gult med en sort zig-zag grænse til at efterligne den skjorte, Charlie Brown er ofte afbildet i. Et vægmaleri af jordnødder spille baseball eller Charlie Brown og Snoopy hugging er en anden mulighed.

•Medtagelse enkle møbler hvis du ønsker Charlie Brown detaljer at skille sig ud. Sort eller træ møbler er neutralt valg og vil supplere temaet Charlie Brown, samt arbejde med talrige andre temaer, når det er tid til at opdatere værelset igen. Udover en seng og kommode, tilføje en stol og skrivebord, hvis der er plads.

•Brug sengetøj med billeder af Charlie Brown og de andre Peanuts figurer, eller solid farver at arbejde med temaet. For eksempel, bruge en gul Talsmanden og tilføje den sorte zigzag stribe med stof maling eller ved at lime sort stof til talsmanden med stof lim, hvis vægge er plain eller omfatter et vægmaleri. Gardiner bør supplere strøelse.

Hæng billeder, billeder eller indrammet plakater af Charlie Brown på væggene til at størkne temaet. Tegneserier kan også være indrammet eller limet til væggen for at fungere som en grænse. Male din favorit Charlie Brown tilbud på væggen eller over sengen, hvis du har en.

•Accessorize værelse med tøjdyr skildrer Charlie Brown, bøger, film eller andre samleobjekter. Snoopy lamper, banker og andre elementer kan indføre Charlie Browns hund uden centrering indretning på Snoopy.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com