Hvordan man kan dekorere et værelse med en ottekant loft

March 15

Hvordan man kan dekorere et værelse med en ottekant loft

Udsmykning et værelse med en ottekant (undertiden kaldet kassetteloft) loft kan virke udfordrende, men det behøver ikke at være. Ottekant lofter er usædvanlig, hvilket betyder, at fokus i rummet faktisk bør være loft, ikke væggene. Med sådan en dramatisk loft, bør tingene under det holdes forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Paint i loftet. Fremhæve dets usædvanlige form ved at vælge en nuance mørkere end væggene til omkring kanterne, plus en accent farve i midten som grå eller hvid, som vist på billedet ovenfor.

•Sæt en ottekant formet tæppe direkte under loftet. Hvis du kan få et tæppe, der er af samme størrelse som figuren ovenfor. Tilføje en rundbordskonference direkte i midten af tæppet, hvis rummet tillader det.

Hæng en lysekrone fra midten af loftet. Sørg for det er iøjnefaldende, uanset om din stil er moderne eller traditionel. En simpel loft fan vil ikke supplere loftet.

•Tilføj kroneformen til vægge, hvor de mødes i loftet. Dette vil trække øjet opad og også tjene til at bringe elegance af loftet yderligere ind i stuen.

•Hold vægge under loftet klare med rod. Prøv ikke at crowd dem med hylder eller for mange billeder, som vil kæmpe med loftet for opmærksomhed. I stedet fokusere på en interessant eller smukke kunstværk på hver væg.

Tips & advarsler

  • Maleri lodrette striber på dine vægge vil også trække øjet opad og giver en spændende kontrast til den vandrette fornemmelsen af octagon loft.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com