Hvordan man kan dekorere et værelse med en perlerække af Mini lys

October 9

Hvordan man kan dekorere et værelse med en perlerække af Mini lys

Strenge af mini lys bruges til at være forbeholdt julepynt. Speciale lys er nu lavet til at supplere visse temaer, såsom blomster og sommerfugle, og kan bruges til at accessorize indretning i dit soveværelse. Farve, stil og størrelse af lys bør supplere indretning på værelset. Lys kan tilføje en romantisk, festlig eller lys humør til dit soveværelse, afhængigt af de lys, du kan bruge og hvordan du bruger dem.

Instruktioner

•Drape streng af mini lys langs toppen af en reol, tykke ramme, kommode eller spejl hvis du ønsker at fjerne lys hurtigt uden at efterlade nogen skade. Drapering lysene på tværs af toppen af et større stykke vil fremhæve stykke.

•Sno lys strengen omkring sengen stillinger, et træ, gardin stang eller coat rack. Bruge et lille stykke tape på det højeste punkt til at holde streng af lys på plads på et lodret stykke.

•Brug små kroge, søm, negle eller tape til at holde streng af lys på plads på en væg eller anden plan overflade. Undgå at køre en tack eller søm gennem ledningerne, da det skaber en brandfare. Hænge lys over sengen eller bruge den til at skitsere en hylde, vindue, hovedgærde eller nogen anden del af det rum du ønsker at fremhæve. Hænge lys i et mønster, som stave et navn eller foretager en hjerte form, hvis du vil have noget mere personligt.

Tips & advarsler

  • LED-lys blive køligere og er mere energieffektive end traditionelle ferie lys.
  • Batteri-drevet lys kan hang eller vises hvor som helst i rummet uden at skulle overveje stikkontakter.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com