Hvordan man kan dekorere et værelse med en vampyr stil

December 24

Hvordan man kan dekorere et værelse med en vampyr stil

Film og tv-serier som "Twilight"-sagaen, "True Blood" og "The Vampire Diaries" har udløst en interesse især blandt unge mennesker i alle ting vampyr. Dette betyder imidlertid, at den eneste måde at skabe en vampyr-tema værelse er med "Twilight" plakater og "Jeg elsker vampyrer" motiver. En vampyr tema er en fantastisk måde at skabe en super elegant, sofistikeret og mørkt sexet rum.

Instruktioner

•Arrange farvepaletten for dit værelse. Det overordnede udseende bør være mørkt, men det betyder ikke, du nødt til at begrænse brugen af farver til sort. Hold den ene sort accent væg med dyb, fyldig farver som blodrøde eller dyb lilla. Nuancer af grå og creme løfte farveskema, og forhindre indretning af rummet forsvinde i mørket, uden at skabe for meget af en lys, luftig atmosfære.

Mørke træpaneler giver en rig, dekadente føler, mens faux sten paneler giver en realistisk effekt for de mere eventyrlystne, der ønsker at fange en sand "crypt" atmosfære.

•Tilføj tunge, udsmykkede møbler med mørkt træ og lakeret sort finish til at oprette en gotisk, vampyr føler. Vampyr-tema møbler omfatter kiste sofaer, sofaborde, bog tilfælde og udstillingsskabe. Disse tema elementer gør en vidunderlig omdrejningspunkt i ethvert rum, men Overdriv ikke eller fokus mistes.

I soveværelset supplerer en mørk træ fire-poster-bed en vampyr tema. Alternativt, en smedejernsseng med omfattende rulle arbejde er en mere budget-venlige mulighed.

•Brug stof til at tilføje tekstur til rummet. I soveværelset, slå sengen i en romantisk knudepunkt med dynger af puder og hynder, silke eller satin sengetøj og en blød, draperet stof baldakin. For en lidt mere moderne føler til rummet, bruge funky vampyr-print sengetøj.

Tunge materialer såsom fløjl er ideelle til vinduet forbindinger i ethvert rum, og tabellerne bør være klædt med Bordløbere at trække øjet. Spiseborde kan lægges i lag med en sort dug med en rød bordløber, og rød og guld dækkeservietter. Sofaer og stole kan dækkes med kast og puder i forskellige teksturer, farver og mønstre, såsom almindelig fløjl, satin og barok-mønstrede stykker.

•En komplet udseendet af rummet med tilsætning af tilbehør. Husk, at et par udvalgte stykker kan supplere det færdige udseende, hvorimod for meget gør rummet synes tacky. En enkelt rød rose på et lille bord med to vampyr-tema vinglas fuldender den romantiske fornemmelsen af soveværelset, og illustrationer binder temaet i ethvert rum.

Stearinlys er en tilbehør du ikke behøver at være helt så restriktive med, proppe dem på overflader og stå kandelabre på bordene og rundt i lokalet. Når tændt, bringer dette beløb af lys i rummet til livet. Slut af med et stort, rigt udsmykkede spejl og en lille-tema stykke som en kiste vin indehaveren eller alkymistiske kraniet keepsake boks.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com