Hvordan man kan dekorere et værelse med et tårn vindue

June 27

Hvordan man kan dekorere et værelse med et tårn vindue

Et tårn er et lille tårn med en cylindrisk form, der skyder fra en større struktur. Det betyder, at windows er installeret i et tårn også har en buet, cylindrisk form. Tårn windows give dit hjem med en slående antikvariske arkitektoniske detaljer og en skelnen i form, som de fleste windows ikke besidder. Når det kommer til udsmykning et værelse med et tårn vindue, de vigtigste ligger i at gøre disse meget specielle windows omdrejningspunktet for rummet.

Instruktioner

•Build en vinduesplads langs bunden af dit tårn vindue. Dette vil bidrage til at gøre dit tårn vindue ikke bare et brændpunkt i rummet, men et destinationspunkt. En lav, buet bænk placeret nedenunder kan arbejde lige så effektivt.

•Purchase buet puder i en af dine dominerende værelse farver til at placere på vinduesplads eller bænk.

Hæng diaphanous Cafe gardiner fra vinduet tårn. Medmindre sollyset blændende, holde gardinerne trukket tilbage så at de er bare en strimmel af farve langs tårnet rude indramme.

Hæng et vindue swag i en farve, der matcher pude omkring vinduet tårn. Swag vil bidrage til at fremhæve figuren af vinduet.

•Tilføj kaste pude i en kontrasterende farve af din farveskema til højre og venstre ende af tårnet vinduesplads.

•Sæt en lav, cirkulær accent tabel en fod foran vinduet, således at tårnet rude område virkelig føles som et område til afslapning.

•Skub alle resterende møbler til værelse flere fødder tilbage. Dit mål er at holde møbler fra tårn vindue for at accent det, men sørg for, at møblerne føles som og udvidelse af dette område. For eksempel, hvis du har en loveseat og lænestol i rummet, placere loveseat 3 fod fra den højre side af vinduet tårn, holde det i nøjagtig overensstemmelse med vinduet. Gør det samme med lænestol på venstre side af vinduet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com