Hvordan man kan dekorere et værelse med gule vægge

July 28

Uanset om du vælger at male væggene i soveværelset gule eller de var på den måde, da du flyttede, er du til en god start for udsmykning. Ifølge en artikel med titlen "The psykologi af farve" på psice.com, gule vægge i et rum ikke kun lysne selve rummet men kan også lysne stemningen af dens indbyggere. Udsmykning et rum med gule vægge kan være tricky, men her er nogle retningslinjer, der vil hjælpe med at bringe bedste frem i dit soveværelse.

Instruktioner

•Vælg den rigtige nuance. Du kan male væggene fra bunden, eller kan du justere nuance af de gule vægge, der er allerede der. Uanset hvad, Sørg for at vælge en nuance af gul, der vil gå med din personlige udsmykning stil og stilen i resten af huset. For eksempel, hvis hjem er fyldt med varme og neutrale toner, kan du beslutter at bruge en nuance af gul med dyb gylden undertoner eller endda en sennep gul farve. På den anden side for en bolig med lyse og lette farver fungerer et soveværelse med en lysere gul eller endda en Kanariefugl gul nuance bedst, især hvis soveværelset får masser af naturligt lys.

•Brug hvid. I modsætning til hvad du måske tror, hvid er en af de bedste farver, du kan bruge til at bringe de gule toner i vægge. Ifølge webstedet Home Tonic arbejde hvid trim og møbellister godt for at afbalancere den gule farve. Dekorere et gult rum med hvide møbler, hylder og lamper. Ved hjælp af hvid for ting, der bliver op mod eller nær de gule vægge vil gøre dem pop. Du kan reservere farver for andre elementer som sengetæppe, blomster, billedrammer og andre dekorative accenter.

•Vælg accent farver. En stor ting om gul er at gå med det, så mange farver. Hvis soveværelset har lyst eller lyse gule vægge og masser af naturligt lys, bruge farver som himmelblå, lyse lysegrøn, enhver nuance af lyserød eller endda en soft orange. Et værelse med varme gule vægge, brug rige nuancer såsom brændt orange, skov grøn og navy blå.

•Tilføj dekorative elementer ved hjælp af accent farver. Holde sig for øje de markeringsfarver, du har valgt at optage, dekorere rummet med et sengetæppe, puder, billeder på væggen, kast billedrammer, bøger, tæpper, blomster og spejle. For at holde rummet fra ser alt for travlt, vil du normalt ønsker at holde fast med en eller to accent farver, da gule vil allerede skiller sig ud. Gule vægge er på deres bedste, når rummet har en enkel, ren dekorative stil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com