Hvordan man kan dekorere et værelse med lidt sollys

August 28

Hvordan du dekorere et værelse med lidt sollys er helt op til dig. Selv om et værelse uden meget naturligt lys kan formidle en mørk og trist stemning, behøver det helt sikkert ikke at bo på måde. Dekorere et svagt oplyste rum for at levere den stemning, du ønsker--hyggelige, upbeat, sorgløs, rolige--af boligtekstiler det med de rigtige farver, kunstig belysning, teksturer og tekstiler.

Vægge

Ikke begrænse dig selv til at male væggene med hvid maling i et værelse, der er berørt af meget lidt sollys. I nordvendte værelser vises den indgående naturligt lys som en cool blå lys, som kan gøre et rum er dækket i hvidt maling føler sterile og hospital-lignende. Hvis du kan lide den rene fornemmelsen af hvide, vælge en blød hvid eller cremet elfenben tone for dine vægge for at skabe et mere indbydende atmosfære. Øge den visuelle temperatur i en lav-lys rum med vægge er omfattet i dæmpet varme nuancer såsom brændt orange, mursten røde, olivengrøn og poleret guld. Anvende pulserende periwinkle, limegrøn eller gylden gul til at juble op i en svagt oplyste rum. Bløde pastel nuancer som pink, grå, gul og grøn skaber en beroligende atmosfære. Vælg en satin eller halvblank maling finish til at skabe en mere reflekterende overflade, der hopper og reflekterer lys.

Vinduer og belysning

Fjerne tunge vindue behandlinger for at undgå blokering af den lille mængde af indgående naturligt lys. Opt for gennemsigtige, let sheers for en luftig sommerhus appel, eller Vælg hvid-malet træ blinds for at tilbyde et moderne flair. Ren windows indtil de gnistre, og lad bare windows afsløret for at drage fordel af hver splint af sollys. Skrue op for belysning i et værelse, der mangler solskin af boligtekstiler det med en bred vifte af kunstig belysning kilder, sådan som overhead lys armaturer, forsænket belysning, en mousserende lysekrone, væg sconces, og bord og gulv lamper. Brug halogen pærer til at fylde et rum med belysning til at efterligne direkte sollys. Halogen lys er køligere og renere end glødepærer men varmere end lysstofrør.

Møbler og gulve

Begrænse møbler i et værelse, der er mangelfuld i naturligt lys. Alt for meget møbler, især mørk-farvede stykker, kan gøre en allerede mørkt rum føler sig endnu mere dystre. Vælge polstrede stykker i munter mønstre og lys eller levende nuancer. Accent tabeller med overflader som glas eller metal tilbyder en skinnende overflade for at afspejle mere naturlige og kunstige lys. Udveksle eksisterende mørke fliser, tæpper eller hårdttræ gulvbelægning til lys-farvede udskiftninger. Gulvbelægning materialer med en blank finish gør et mørkt rum en anelse lysere med deres reflekterende overflader. Hvis udskiftning af et værelses nuværende gulv ikke er i dit budget, skal du tilføje en muntre føler til rummet ved at lægge et stort område tæppe over hård overflade gulvbelægning. Vælg et tæppe i en livlig, farverige mønster, såsom turkis, solrige gule og orange striber.

Tilbehør

Styre rod i en sun-berøvet plads til at hjælpe pladsen føles større, lysere og mere organiseret. Slippe af med stakke af gamle bøger, magasiner, aviser og andre læsning materialer der fylder og absorberer lys. Udvælge et par favorit accenter, at tilføjer visuelle interesse med lys-reflekterende kvaliteter, som skinnende keramik eller metal vaser, en oversize væg spejl, sølv eller glas lysestager og indrammede wall prints. Placere et par gryder af naturlige grønne områder på toppen accent tabeller eller et sofabord til at bringe et strejf af udendørs inde. Udvælge planter, som trives uden meget naturligt sollys.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com