Hvordan man kan dekorere et værelse med lys Mint grøn vægge

February 17

Hvordan man kan dekorere et værelse med lys Mint grøn vægge

Dekorere dit mint grøn soveværelse med andre lyse farver som hvid og rose, for en elegant look. Lys, cool farver, som en bleg grøn, har en afslappende effekt på din hjerne og kan medvirke til at sænke dit blodtryk. Fortsætte dette tema for at skabe et fristed for hvile og et sted at slappe af i slutningen af din travle dag.

Instruktioner

•Anvend en seng med en hvid hovedgærde og baseboard. Andre møbler i dit værelse, såsom en natbord, reol eller hylder, bør også være hvid. Hvis du har en mantel, male hvidt for en ekstra attraktiv omdrejningspunktet.

•Dress op din seng med hvide og rose sengetøj. Et hvidt Sengetæppe med et par rosenrødt accenter i hele, vil små blomster eller enkle former, trække dig. Placer flere smide puder på sengen i nuancer af grøn, pink og hvid. Vær ikke bange for at bruge en mørk grøn pude eller to for at tilføje interesse.

•Tilføj yderligere dekorative rører ved at placere både lys og mørk farvet accenter i hele lokalet. Et par vaser med kunstige blomster (eller virkelige afskårne blomster) i dem ville være ideelt, enten på din mantel eller nogle reoler. Din yndlings nips i nogen form eller farve, ville være hjemme her så godt.

•Sæt et hvidt tæppe ved foden af sengen. Ideelt set, købe en, der kan vaskes eller renses let som hvide viser snavs let. Et tæppe til at matche dine vægge er en anden mulighed. Et par stykker af indrammet kunst på væggene vil bringe udseendet sammen. Kigge efter vintage-stil prints af blomster, der afspejler farverne i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com