Hvordan man kan dekorere et værelse med område tæpper

May 22

Hvordan man kan dekorere et værelse med område tæpper

Område tæpper kan være fleksible tilbehør i et soveværelse, især en med trægulv. Ud over at bringe farve, tekstur og stil til et værelse, kan området tæpper være funktionelle Tilføjelser til soveværelse, især i lange vintermåneder når gulvet er koldt. At vælge tæpper, der passer til dit værelse indretning og farvesammensætning kan have en positiv indvirkning look. Strategisk placere område tæpper i dit soveværelse kan i vid udstrækning bestemme den dekorative og funktionelle værdi af disse tæpper.

Instruktioner

•Decide hvilke områder af dit soveværelse kunne de fleste bruger en område tæppe og bestemme, hvor mange tæpper du ønsker at placere på dit værelse. Overveje at placere tæpper lige inde for døren af dit værelse, ved foden af sengen og på siden af sengen på stedet hvor du træder, når du står op om morgenen. Beslutte, hvorvidt du ønsker en lang runner område tæppe midt på dit værelse.

•Consider størrelsen på dit værelse, når du vælger størrelse og form af dine tæpper. Vælg mindre tæpper hvis du har et lille værelse; overdimensionerede tæpper i et lille tæppe kan skabe en trange følelse. Fastsætte større tæpper, hvis du har et meget stort rum; Dette kan bidrage til at skabe en mere intim følelse i et stort rum. Vælg enkle former, hvis du har en mindre plads at holde stil strømlinet og plads-effektive. Eksperimentere med usædvanligt formede tæpper i et stort rum med plads til at fylde.

•Vælg tæpper, der supplerer den dominerende farve ordningen af dit soveværelse. Overveje farven på dine vægge, strøelse og vindue behandlinger. Vælg farver, der tilføjer at den visuelle makeup på dit værelse. For eksempel, hvis du har meget lyse vægge men mørk sengetøj, vælge en flettet tæppe, der blander både mørke og lyse farver i din indretning. Tæpper, der ikke matcher indretningen allerede i dit værelse vil aflede opmærksomheden fra stilen af dit værelse.

•Indstil stoffet og materiale du ønsker dine tæpper ud af--et værelse med mismatching materialer og stoffer kan være uinteressant. Vælg et område tæppe lavet af en lettere stof, hvis du har lutter gardiner, f.eks. Vælge en uld tæppe, har du tunge linned gardiner.

•SEW Velcro på undersiden af tæpper. Knytte Velcro til steder på gulvet hvor dine tæpper bliver placeret--en Selvklæbende Velcro vil fungere godt for sal, men vil ikke holde til tæpper, hvilket gør det nødvendigt at sy stykkerne på tæppet.

•Lay dine tæpper ned på de steder, du har udpeget. Glatte dem ud og sørg for hver af de Velcro stykker er linet op. Gå over tæpper for at sikre de ikke glider.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com