Hvordan man kan dekorere et værelse med romerske nuancer & franske døre

July 6

Hvordan man kan dekorere et værelse med romerske nuancer & franske døre

Romerske nuancer kan være lavet af stof, eller for en eksotisk udseende kan være lavet af materialer som bambus. Når nuancer er rejst, skaber de vandrette læg, meget gerne med en harmonika. Franske døre er designet som et par af døre med glas ruder. Føje disse elementer til dit soveværelse er et projekt, der forbedrer udseendet af din personlige rum, uanset hvilken type af indretning tema du vælger.

Instruktioner

•Installer romerske nuancer og franske døre med farver, der supplerer hvert objekt såvel som tema i dit soveværelse. Hvis tema i dit soveværelse er rustik eller inspireret af naturen, vælge neutrale farver som en tan sæt af romerske nuancer og franske døre med en ramme lavet af naturtræ.

•Purchase fed farvet romerske nuancer der helt blokerer lyset fra uden for. For en romantisk tema, vælge Bordeaux nuancer og franske døre med en dyb, fyldig kirsebærtræ.

•Installer gennemsigtig franske døre lavet helt af glas. Dette skaber en følelse af åbenhed i dit soveværelse, hvor du er købedygtig se efter alt foregår uden for din personlige rum. Når du har brug for privatliv, trække ned dørens romerske nuancer, der kan komme i enhver supplerende stof.

•Sæt op franske skydedøre for at maksimere mængden plads, som du skal arbejde. Dette er især nyttigt, hvis du har et lille soveværelse. Ved hjælp af glidende variationen kan oprette du ekstra plads mod dine vægge, der kan bruges til billeder eller en kommode.

•Kombiner to elementer og installere franske døre med romerske nuancer indarbejdet på dørene. Dette giver dig med komfort og stil af franske døre, men med tilføjet privatliv at romerske nuancer til stede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com