Hvordan man kan dekorere et værelse med udsatte mursten pejs

April 29

En udsatte mursten pejs er en iøjnefaldende element i et værelse. Uanset om du ønsker at accent de naturlige appel af en mursten pejs med rustik indretning eller du ønsker at skabe et moderne look, skal pejsen forblive omdrejningspunkt. Vælg elementer, der arbejder med mursten til at fremhæve funktionen og skabe et rum, der er behagelig og indbydende, hvor folk vil ønsker at samles omkring den hyggelige pejs.

Instruktioner

•Paint mure rundt om pejsen. Vælg en farve, der taler til din stil og fremhæver det fremhævede element, som f.eks hvid, creme, blå eller grøn. Undgå farver, der forringer mursten pejs, orange, rød eller brun.

•Furnish værelse med behagelig stykker, der arbejder med stilen du hælder mod. Vælg en overstuffed lædersofa og børstet bomuld lænestole for en rustik plads eller en klassisk chenille dækket sofa for et moderne design. Arrangere brikkerne, så de står pejs, at skabe en siddepladser arrangement, der inviterer venner og familiemedlemmer til at slappe af ved pejsen.

Hæng en dekorativ kappe over ildstedet. Vælg en kappe, der arbejder med mursten og tilføjer til den visuelle appel af denne arkitektoniske funktion. En naturlig træ kappe er velegnet til en rustik plads, mens en enkel og lige kappe virker for et moderne look. Springe en overdimensioneret, skrigende kappe, der forringer Murstenen.

•Arrange billeder og dekorative elementer, såsom stearinlys og keepsakes, langs toppen af kappen. Disse elementer vil bidrage til at fremhæve pejsen og tilføje et personligt præg på rummet.

•Skabe i sengetøj, der tilføjer komfort i rummet. Drapere hyggelige smide tæpper over bagsiden af sofaen — chenille til et moderne værelse og en patchwork tæppe til en rustikke rum. Tilføj smide puder til at blødgøre siddepladser områder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com