Hvordan man kan dekorere et værelse på et Budget, ved hjælp af en Online dekoratør til e-dekoration

January 19

Hvordan man kan dekorere et værelse på et Budget, ved hjælp af en Online dekoratør til e-dekoration

Hvis du ønsker at lave et design erklæring i dit hjem, men dit kontoudtog er en bekymring, overveje e-udsmykning tjenester. Dekoratør plejer at komme til dit hjem, du vil bringe dit hjem til indretningsarkitekt gennem fotos og e-mails. En professionel dekoratør vil forvandle dit input og billeder til et tilpasset design – og gør det muligt at spare penge ved at gøre shopping og det faktiske arbejde af omlagt rummet selv.

Instruktioner

•Familiarize dig selv med de forskellige tjenester, der tilbydes af e-udsmykning virksomheder. Online design services spænder fra grundlæggende forslag til farveskemaer og møbler til detaljerede planer, herunder 3D-renderinger, skitser, designe boards med fotos og visuelle eksempler, shopping links og endda tjeklister til at hjælpe dig med at fuldføre værelse på egen hånd. Vælg en tjeneste, der giver dig den hjælp, du har brug for.

•Purchase en plan eller e-mail indendørsarkitekt at starte processen. I de fleste tilfælde vil du skal udfylde et spørgeskema eller tale i telefon, så dekoratør forstår dine mål, din udsmykning stil, præferencer og budget. For de bedste resultater, give de mest detaljerede og nøjagtige oplysninger, der er muligt.

•Measure værelser til dekoratør. Brug en fleksibel målebåndet for nøjagtighed. Spørg dekoratør hvilke andre oplysninger, hun har brug for, såsom placering af vinduer, døre, forretninger og fast inventar. Nogle vil anmode om en rå, tegning af grundplan.

•Tag digitale fotografier af værelserne så dekoratør har en detaljeret visuel reference. Stå i midten af rummet og tage 4 til 8 billeder at vise alle vægge samt gulvet og loftet. E-mail billeder til indretningsarkitekt.

•Wait hvor som helst fra en uge til to måneder afhængigt af tjenesten. Besvare spørgsmål fra dine dekoratør som processen fortsætter.

•Study din plan, når det ankommer med post eller e-mail. Stille spørgsmål til at sørge for du forstår designelementer. Nogle designere vil indeholde links til at købe produkter i design; andre kan omfatte farveprøver og maling chips. Shop, nedrive, male, forny og omarrangere som din tid og budget tilladelse.

Tips & advarsler

  • Stille spørgsmål før du køber en plan. Kontroller, at du forstår, hvad er inkluderet. Tjenester varierer meget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com