Hvordan man kan dekorere et værelse til græsk mytologi

March 4

Hvordan man kan dekorere et værelse til græsk mytologi

Græsk mytologi indeholder historier og legender om græske guder og gudinder og deres eventyr tusinder af år siden. Fortællinger omfatter berømte figurer som Zeus, Pandora og Pegasus. En måde at vise din kærlighed til græsk mytologi er at vælge et rum i dit hjem og dekorere det ved hjælp af en række metoder til at forbedre dette emne.

Instruktioner

•Paint væggene i værelset en lys himmelblå farve. Når det tørrer, bruge hvid maling og en svamp til at oprette skyer på væggene. Fordi meget af græske mytologi foregår i himlen, sætter det tonen for mytologi-tema værelse.

Hæng stejle hvide gardiner på vinduerne. Dette vil tillade dine sky vægge til at vise gennem, men stadig give dig personlige oplysninger. Forbedre dem ved at tilføje en guld bånd eller ledning i bunden af gardiner bruger stof lim til at give dem en regal græske Gud look.

•Purchase møbler i det rum, der ligner det er fra Grækenland. Finde en lille piedestal og bruge dette som en ende tabel eller købe en sofabord der har søjler til benene. Chunky, hvide sten møbler vil forbedre udseendet af dit græsk mytologi-tema værelse.

•Enlarge fotografier eller tegninger af græske guder og gudinder, såsom muser eller Pan, og placere dem i rammer. Sprede disse i hele lokalet eller hænge dem op på væggene til yderligere dekoration i rummet.

•Sæt sten statuer af yderligere mytologiske tegn på hylder og bordplader i hele lokalet. Sted dem oven på en seng af bomuld bolde for at skabe udseendet af dem flyder på skyer som ægte græske guder og gudinder.

Tips & advarsler

  • Brug disse dekoration ideer i en stue, soveværelse eller badeværelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com