Hvordan man kan dekorere et værft for fald

October 16

Hvordan man kan dekorere et værft for fald

Dekorere din værftet til efteråret er en fantastisk måde at indvarsle og fejrer høsten. Hvis du vælger at dekorere din værftet til efteråret, skal du ikke bryde bank. Du kan drage fordel af materialer, som du allerede har, samt de naturlige materialer i din egen gård.

Instruktioner

•Brug den mest populære falder dekoration, græskar, at pifte op din værftet. Placer græskar langs din indkørsel som et iøjnefaldende fald velkommen. Oprette et fald knudepunkt ved at udfylde et barns vogn med hø eller tørt græs og derefter placere en eller to græskar inde i det. Du kan tilføje nogle interesse ved dekoration med pinecones, agern, majs avner og nedfaldne blade.

•Purchase eller plante mellemstore urtepotter mums og sted en på hver side af hver trappe fører til din front og bagside indgang. Du kan prøve skiftevis en urtepotte og græskar fra en trappe til næste. Disse hårdføre blomster give en munter, festlig look til din forstuen. Placere blomster og græskar omkring mums, eller placere disse på kun én side af trappen, hvis din trappe er smalle.

•Gem din værftet blomstrende gennem efteråret sæson ved at fjerne døde eller døende planter og plantning falder stauder i deres sted. Du kan gøre det samme for dit altankasser.

•Tøm ud din fuglebad. Arrangere nogle blade og/eller tørt græs langs bunden. Placere et græskar i midten af fuglebad, og derefter arrangere squash, græskar, lille græskar og æbler omkring græskar. Dette vil skabe en iøjnefaldende arrangement, som selv fugle kan nyde.

•Sæt en balle hø i et strategisk sted i din værftet. Indsæt en lang dyvel eller gamle kosteskaft en fod fra kanten af ballen. Vedhæft et græskar til toppen af stangen. Knappen op en gammel, langærmet skjorte omkring pole og stuff det med blade, græs, hø eller plastik indkøbsposer til at danne torso af et fugleskræmsel. Knude i enderne af de lange ærmer og kram dem også, tilføje et par gamle arbejde handsker til hver "hånd." PIN et par gamle blå jeans til bunden af stangen, under skjorten. Anbring benene i "siddende" position, draperinger benene over kanten af ballen. Kram jeans ben og vedhæfte et par gamle sko til bunden. Giv din fugleskræmsel nogle skygge med en stråhat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com