Hvordan man kan dekorere et victoriansk soveværelse

December 1

Hvordan man kan dekorere et victoriansk soveværelse

Dronning Victoria begunstiget rigeligt feminine og udsmykkede indretning i løbet af sin regeringstid i 1800-tallet, udlån sit navn til det vi kalder victoriansk indretning. Denne indretning fanget og dekoratører stadig bruge det i dag for feminine eller formelle rum, såsom soveværelser. Dekorere dit soveværelse i victoriansk stil, hvis du vil have en stærkt dekoreret, frilly plads, der er bløde og feminine. Victorianske soveværelser kan arbejde for par samt, hvis du bruger et par neutrale farver eller blues til at udligne de frilly og blomsteragtige mønstre.

Instruktioner

Hæng tapet med tunge mønstre herunder blomstermotiver, rulle eller damask design. Pink, blå, rød, grøn og guld var populære farver under klunketiden. Hvis mønstre er for meget for dig, kan du overveje at male væggene i en blød nuance, pink, blå eller elfenben. Cover en væg med en simpel rulle eller damask mønster.

•Lay en farverig, indviklede orientalsk tæppe ved foden af din seng eller sted en række orientalske løbere rundt i lokalet. Lad trægulve viser rundt i kanten, hvis du har dem, eller dække så meget af gulvtæppet med de orientalske tæpper som muligt.

•Anbring en udsmykkede seng mod en fuld væg, hvis det er muligt. Victorianske senge har typisk uløseligt håndskårne træ hoved og mund bestyrelser eller dekorative baldakiner. Smedejern eller messingsenge også supplere victoriansk indretning. Udskåret træ dressers, er natborde og forfængelighed med marmor toppe ideelle. Mørke kirsebær eller mahogni træ er typisk af viktorianske indretning.

Hæng spejle og billedrammer med forgyldte sort eller guld rammer på væggene. Broderi billeder eller udsmykkede væg sconces er montering så godt. Overveje spejle og sconces på mønstrede væggene og blomster billeder eller broderi på glatte vægge.

•Layer lacy gardiner under tunge gardiner i tekstiler og mønstre, såsom floral-print fløjl gardiner. Brug kapper og tiebacks med udsmykkede kvaster og trådede bånd. Hænge vindue behandlinger på stænger med håndskårne træ korsblomster. Undgå at tildække blyindfattede ruder, da de var ganske populær i den victorianske æra.

•Dæk kommode og natbord med lacy doilies. Toss needlepoint puder på sengen, og på en overstuffed stol eller kærlighed sæde dækket med en blomstret mønster, hvis der er plads. Sted håndmalet lamper, at prale indviklede floral designs på tabellerne seng. Arrangere din nips og dekorative samlinger oven på hylderne, forfængelighed, kommode eller enhver anden overflade du har til rådighed. Over udsmykning er simpelthen ikke muligt med victoriansk indretning.

Tips & advarsler

  • Må ikke bekymre dig for meget om opholder sig inden for en bestemt farvepalet. Bland så mange farver som du ønsker, så længe de alle samles op sammen i en enkelt blomstermønster.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com