Hvordan man kan dekorere Gartneriet værelser

October 26

Udsmykning børnehave værelser kan være ganske udfordring for forældre. Spørgsmålet om, hvorvidt at gå med bløde pastel blå og lyserøde eller hoppe på de nyeste modeluner af ved hjælp af brune og turkise farver i unisex børnehave værelser kan være svært at besvare. Her er nogle nemme trin vil få dig godt på vej til at skabe den perfekte stemning til din baby.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere Gartneriet værelser

•Hold det simpelt. År siden, da prins William var et lille barn, stak den kulørte presse sjovt at den afdøde prinsesse Diana skulle have sit værelse malet fordi travlt jungle scener skræmte ham. Om det er sandt eller ej, elsker babyer at føle lindres og sikkert. For meget handling kan have lige den modsatte virkning.

•Kontrollér gamle nye igen. Trække ud de gamle baby tøj din mor gemt. Disse kan hænges i skygge bokse på vægge, tilføjer en følelse af sentimentalitet til børneværelset rummet. Bland dine foretrukne gamle udstoppede dyr med den nye og hænge dem i et net i hjørnet af lokalet. Du kan endda oprette en mobiltelefon fra støvletter, som blev Hæklet for dig. Stykker af nostalgi kan gøre disse nye erindringer ekstra speciel.

•Hold krybbe blinds eller tie ledningen uden for rækkevidde. Lad ikke ledninger Dingle inden for rækkevidde af et spædbarn, der kan blive faretruende indfiltret. Modstå fristelsen til at dekorere krybbe med udstoppede dyr, selv dem med livmoderen-lignende hjertet slår. Mens smuk at se på, kan en baby let kvæle hvis stand til at vende sig væk fra disse overdådigt skabninger. Det samme gælder for overdreven brug af bånd omkring krybbe.

•Tilskynde hjernens udvikling med kontrasterende farver. Du behøver ikke male din Planteskole værelse vægge i sort, hvid og rød--de farver, der er kendt for at stimulere hjerneaktivitet hos spædbørn. En enkel, velplaceret vare kan tilføje et professionelt touch til Gartneriet samtidig hjælpe dit barn på samme tid. Kontrasterende farver kan bruges på krybbe lameller, mobil eller endda på et kalkmaleri er malet på loftet. Det tilføjer en stor touch og hjælper din baby.

•Komfortabelt rockers, i stedet for at store antikke en, der er stiv og hård på ryggen, vil gøre det lettere at krølle op med barnet under disse nat tid fodringer. Kendte billeder af familie, foretrukne gaver til at omgive dig selv, kan alle gøre rummet et sted du og barnet elsker at tilbringe tid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com