Hvordan man kan dekorere vinduer med paneler

October 11

Paneler kommer i en bred vifte af stof, farve, længde og stil, hvilket gør dem ideelle til at dekorere dit windows. Fancy silke paneler arbejde i de mest elegante værelser, mens simple hjemmelavede bomuld paneler kan arbejde i en afslappet værelse. Gulv-længde paneler er normalt forbeholdt mere formel indretning eller gulv-længde-vinduer, mens kortere paneler kan anvendes i soveværelser eller casual familieværelser. Hænge paneler på en måde, der supplerer resten af indretningen og stil i rummet.

Instruktioner

Hæng paneler, der supplerer den farve, tema og stil i rummet. Bland forskellige paneler, hvis det virker med din indretning, såsom lagdeling lutter paneler bag mørke, luksuriøse paneler til at gøre det muligt for forskellige behov, såsom at lade i dagslys eller ønsker fuld anonymitet. Ren og skær paneler arbejde godt med strand indretning eller at skabe en lys og luftig fornemmelse. Veksle mellem forskellige farvede paneler hvis du ønsker en stribet effekt, eller at binde alle farverne, der findes i hele rummet sammen. Billig paneler kan nemt drejes for at skabe et nyt look hver sæson eller når du er i humør til forandring. For eksempel, bruge forskellige pink og grønne mønstre i en pink og grønne værelse, som blomsteragtige mønstre i løbet af foråret. Kredse er passende for sommeren, mens striber kunne arbejde i løbet af efteråret. For vinteren, så prøv plaid flannel paneler.

•Brug dekorative stænger hvis din paneler har fanen toppe, der tillader nogle af stangen til at vise gennem. Smedejern, træ eller indviklede udskårne gardinstænger vil tilføje dekorative når kigger gennem rummet mellem vindue panelet Tabulatorer.

•Tilføj dekorative tilbehør til dit vindue behandlinger til at klæde op dit vindue paneler og skabe interesse. For eksempel, vil fancy korsblomster afslutte vinduet forbindinger med silke paneler i en formel og elegante værelser. Installere dekorative kroge, som supplerer gardinstang, eller bruge tiebacks, at indfører et nyt mønster eller materiale, der supplerer gardin paneler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com