Hvordan man kan dekorere vinduet over hoveddøren

March 1

Hvordan man kan dekorere vinduet over hoveddøren

Vinduet over en hoveddør, typisk kaldet en fanlight eller en agterspejlet, tjener mere end et dekorativt formål. Fanlights ofte har buede toppe og en flad bund parallelt med toppen af døren og give ekstra lys ind en forstuen. Tværstivere, designet til at åbne med et system af kæder og metal stænger, også lade i frisk luft og er undertiden bruges over døre i interiør værelser. Dekorere vinduet over hoveddøren tilføjer et designelement til hvad ellers ville være en ensformige plads.

Instruktioner

•Build en hylde over døren. Bruge en svævende hylde design for moderne interiør. Svævende hylder synes at have nogen understøtter og typisk har rene linjer. En hylde, holdt op af smedejern understøtter antyder en række stilarter, herunder land fransk, Middelhavet og New Orleans stil. Afhængigt af dit hjem design, sæt planter på hylden, et par farverige objets d'art eller et par attraktive bøger holdes oprejst med tunge bogstøtter.

•Brug farvet plast plader til at skabe et glasmaleri. Skær arkene i geometriske mønstre til at passe pladsen eller gøre en free-form design. Brug din kunstneriske evne til at skabe en pastoral scene med bakker og en lys himmel, blomster eller træer. Eller blot skåret et enkelt ark af farvet plastik passer til vinduet. Fastgør den farvede plastik til vinduet med en enkelt perle lim rundt i kanten, så lim plamager ikke vise.

•SEW gardiner i vinduet over døren. Hænge en gardinstang øverst i vinduet og en anden nederst. Skære og sy gardiner, så de vil strække stramme mellem to stængerne. Gaze stof vil lade lys. Farverige tekstiler eller design trække øjet til vinduet, hvilket gør det til et knudepunkt i forstuen. Hvis du vælger at bruge farve, skal du vælge noget, der passer andre indretning i den forreste hal, som et område tæppe, en polstret stol eller et maleri.

•Brug kabel clips til at guide en perlerække af LED-lys omkring vinduet. Skjule den elektriske ledning ved at køre det ned langs siden molding på døren. LED string lys kommer i mange forskellige længder og farver og tilføje en finurlig touch til din forstuen, og give ekstra lys om natten. Det faktum, at LED-lys bruger mindre elektricitet er en ekstra fordel.

Tips & advarsler

  • Læg ikke værdifulde bøger i vinduet. Bindingerne vil blegne i solen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com