Hvordan man kan dræbe rødderne i dræning feltlinier

August 13

Septisk systemproblemer er notorisk vanskeligt og dyrt at reparere. På grund af dette, kan udøver forebyggende foranstaltninger for at undgå skader spare dig for store summer af penge og hjertesorg ned ad vejen. Blandt de vigtigste af disse forebyggende foranstaltninger er at undgå voksende træer, hvis rødder kan skade afløbet feltlinier. Hvis trærødder er allerede begyndt at vokse ind i din afløb feltlinier, forebyggende foranstaltninger vil være til megen nytte for dig, og du skal dræbe trærødder for at forhindre yderligere skader.

Instruktioner

•Flush kobber sulfat krystaller ned i toilettet. Når de udsættes for kobber sulfat over en længere periode, vil trærødder dø. University of Georgia udvidelse anbefaler at bruge ikke mere end 2 pounds kobber sulfat pr. 300 gallon tank kapacitet anvendes ikke mere end to gange om året. Brug aldrig mere end denne anbefalede dosering for at forhindre forstyrrer septiktanke system er velfungerende.

•Tag træet rødder mekanisk. Flushing kobber sulfat ned i toilettet vil dræbe den del af rødderne, der allerede er begyndt at skade felt drænrør, men rødderne vil sandsynligvis vokse tilbage i nøjagtig den samme sti, hvis ikke fjernes. Fjernelse af store trærødder mekanisk, mens ikke skader sundheden for træet, er en delikat proces og kan kræve en professionel træ service.

•Prevent yderligere skader på feltet afløbsrør. Selvom problemet trærødder fjernes mekanisk, viser, at de allerede har beskadiget rør en gang, at træet vil altid være i stand til at skade dem, så længe den vokser der. Hele træet kan naturligvis være fjernet helt. Men hvis du nyde træets æstetiske værdi og ønsker at lade være, overveje at installere root barrierer i en under jorden cirkel omkring træets rodsystem. Geotextiler imprægneret med herbicider kan dræbe trærødder helst de kontakte barrieren, derved forhindre rødderne fra vokser overalt de ikke skulle.

Tips & advarsler

  • Flushing kemiske tilsætningsstoffer ned i toilettet er anbefalet af nogle eksperter og stærkt afskrækket af andre. Thomas H. Miller af University of Maryland udvidelse bemærker, at nogen kemikalier skylles ud i toilettet i en Septisk system vil til sidst ende op som dit drikkevand og stærkt advarer mod kemikalier, der anvendes til at dræbe trærødder. Cecil Hammond og Tony Tyson af University of Georgia udvidelse uenig, at bemærke, at så længe anbefalede doser anvendes, der er ingen fare for drikkevand forurening. Hvis du beslutter at bruge kobber sulfat til at dræbe din trærødder, brug aldrig mere end den maksimale anbefalede dosis.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com