Hvordan man kan dræbe skimmel & meldug i hus

January 8

Skimmel og meldug har brug for fugt og varme omgivelser til at trives. De typisk pop i værelser, som får en masse fugt og dårlig ventilation. Udover at være uinteressant, skimmel og meldug har sundhedsmæssige konsekvenser, og medføre hvæsen, eye irritation og nasal obstruktion i disse følsomme for skimmel. EPA tyder på, at nogle mennesker selv kan udvikle mere alvorlige reaktioner for skimmel såsom feber, åndenød ånde og skimmel infektioner i lungerne. Dræbe mug og meldug i hjemmet er nødvendigt for sundhed og sikkerhed for dem, der bor der.

Instruktioner

•IDENTIFY placering af mug. Kan du leje en professionel virksomhed at komme til dit hjem og udføre en skimmel og meldug test.

•Brug gummihandsker at rengøre svært overfladearealer. Kombinere én del blegemiddel med tre dele vand. Påfør blandingen til overfladen og gør det muligt at indstille i 15 minutter. Krat overfladen med en pensel og skyl med rent vand. Tillad den område til at tørre.

•Spray en desinficerende husstand renere på skimmel og meldug, som er i tekstiler, tæpper eller beklædning.

•Installer en ozon generator til at dræbe mug og meldug. Ozonlaget vil oxidere skimmel og meldug, som i sidste ende vil dræbe den.

•Spray overflader, som ikke kan tåle blegemiddel med en eddike spray. Hæld hvidt destilleret eddike i en sprayflaske og mætte områderne skimmel og meldug. Ikke tør eller skylles eddike ud af overfladen. det vil sprede inden for et par timer.

•Mix sammen 2 tsk af tea tree olie og 2 kopper vand og sætte det i en sprayflaske. Spray blandingen på stof, hårde overflader eller polstring til at dræbe mug og meldug. Lugten af denne blanding er meget potent, men det vil gå væk i omkring tre dage.

•Tag tæppe, fliser eller stoffer, der har skimmel, vil ikke komme ud. Skimmelsporer kan stadig leve- og dette kan være den eneste måde at slippe af mug.

Tips & advarsler

  • Kontrollere fugt i dit hjem for at forhindre, at mug og meldug vokser yderligere. Hvis der er en utæthed, ordne det. Bruge en affugter til at reducere fugt i hjemmet. Bruge udsugnings i badeværelse og køkken. Tilføje isolering for at undgå kondens på enker, vægge, tag, gulve eller rør. At fjerne fugt er nøglen til at dræbe mug og meldug.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com