Hvordan man kan dræbe ukrudt i et felt

April 1

Hvordan man kan dræbe ukrudt i et felt

Ukrudt er hver gartner bane. Om voksende ønskede afgrøder i en baghave eller et stort felt, er fjernelse af eksisterende ukrudt en væsentlig forudsætning, der sikrer en sund afgrøde. Ukrudt konkurrerer med planter for fugt og næringsstoffer i jorden, så fuldstændig fjernelse før eller under jordbearbejdning og hyppig inspektion efter plantning giver kontrol over de skadelige planter. På grund af de forskellige typer, størrelser, vækstrater og strukturer af ukrudt bruger landmænd en kombination af fysiske og kemiske metoder til at fjerne disse uønskede planter fra afgrøde felter.

Instruktioner

Fysiske metoder

•Cultivate eller indtil jorden til en dybde på 10-12 inches hver tredje uge, over to år span bruger en rototiller eller traktor monterede kultivator. Selv om tid og arbejdskraft intensiv, dyrkning er mest effektive før anvendelsen af herbicid.

•Mow ukrudt i feltet så kort som muligt med en manuel eller motoriseret græsslåmaskine. Klippe området ofte, hver gang ukrudt skubbe deres vej gennem jorden for at svække deres struktur og dræbe dem.

•Spread en 2 til 4 tommer tykt lag af økologisk barkflis strimlet bark eller træflis over feltet for at forhindre spirende ukrudtsfrø.

•Spread et ark af sværvægter sort plast over ukrudt til at kvæle dem. Veje plast med et lag af økologisk barkflis at holde det på plads og forhindre adgang af ukrudtet til væsentlige elementer som fugt, luft og sollys, derved dræbe dem.

•Træk ukrudt ved hånden til at fjerne dem fra feltet i tilfælde af små skadedyrsangreb. Fugtes jorden let for at gøre det brugbart og løsne det omkring hver plante, ukrudt med en murske. Trække hver weed plante ud af jorden, sammen med rødderne, og kassér.

•Grow dækafgrøder i felter med en afstand af mindst 5 fødder mellem rækker til at forhindre konkurrence med markafgrøder. Lav vedligeholdelse dækafgrøder som rød eller hårde Svingel modstå en lang række jord uden at påvirke afgrøden vækst.

Kemisk metode

•Walk over feltet til at identificere typen ukrudt vokser der, så du kan vælge kemiske herbicid specifikt målrettet for at fjerne den. Bruge et ukrudtsmiddel, at kontrollere ukrudt, som de dukker op fra jorden, eller på stadiet frø spiring eller til at styre modne ukrudt. En selektiv herbicid dræber eneste mål ukrudt, mens en ikke-selektiv herbicid dræber ønskede planter og uønskede ukrudt.

•Pour herbicid ind i sprøjten pumpe. Fortynde koncentreret ukrudtsmidlet før hælde det.

•Align dysen af sprøjten over ukrudt og begynde sprøjtning. Vedligeholde ensartet pres, så du dække alle ukrudt med ukrudtsmidlet.

•Undersøg område efter et par dage og gentages ansøgning hvis det er nødvendigt, eller rive døde ukrudt og kassér.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com