Hvordan man kan dræbe ukrudt i Floratam græs

December 5

Floratam er en sort af St. Augustine græs. Floratam græsplæner har tætte, grove, grønne vinger under ideelle omstændigheder, men græsset har sin andel af ulemper, når omstændighederne er mindre end ideelt. Floratam græs lider i kolde og tørre forhold, er modtagelige for sygdomme og har en lang hvilende periode over vinteren. Når græsplænen svækker fra de forskellige problemer og pletter af græsset tynde ud eller dø, ukrudt kan hurtigt bevæge sig i for at udfylde hullet, hvilket forværrer eksisterende problemer. Boligejere kan dræbe ukrudt i Floratam græs både før og efter ukrudt begynder at spire.

Instruktioner

•Mix herbicid mærket til brug på St. Augustine græs i en hånd sprøjte. Spray herbicid når du først opdager ukrudt. Følg blanding anvisningerne på etiketten at blande ukrudtsmidlet. Spray ukrudtsmidlet, når ukrudtet er stadig ung og når ingen regn er prognose for to eller tre dage.

•Applicer herbicid igen i det tidlige forår, lige før nogen nye ukrudt begynder at vokse. Spray græs med den samme fusion brugt før. Anvende denne før fremkomsten sprøjtning når det er meningen at regn i næste uge, til at bistå med at arbejde det kemiske stof i jorden. Vand græs, hvis det ikke regn.

•Fertilize græs to gange om året, i det tidlige forår og tidlig falde med en 16-4-8 langsom frigivelse kvælstofgødning at holde græsset sund og minimere risikoen for ukrudt vender tilbage. Vand græsset, når det begynder at visne og slå græsset jævnligt til en højde på 3 1/2 til 4 inches.

•Tag hånden nogen små lapper af ukrudt som returnerer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com