Hvordan man kan dræbe ukrudt med Epsom Salt

November 9

Hvordan man kan dræbe ukrudt med Epsom Salt

Nogle planter, såsom tomater og Azalea, faktisk drage fordel af Epsom salt som gødning. Epsom salt, som er magnesium-sulfat, kan hjælpe planterne overleve når jorden har en magnesiummangel. Men dsepite, at det er muligt at dræbe ukrudt vokser i grus og gennem revner i fortovet bruge epsom salt. Du kan også bruge denne husstand element til at dræbe snegle, bladlus og andre have skadedyr.

Instruktioner

•Sprinkle 1 tbsp. Epsom salt rundt i bunden af hver ukrudt, der vokser i grus eller mellem revner af fortovet. Epsom salt bør forhindre enhver fugt fra adgang til ukrudt rødder, hvilket resulterer i dem udtørre og dø.

•Træk behandlede ukrudtet op af jorden tre dage efter påføring af Epsom salt. For at gøre det lettere at trække ukrudt ud, hæld vand omkring deres baser.

•Fjern alle spor af ukrudt, som du hånd-luget for at forhindre enhver potentiel frø spredes. Straks Pak dem i en plasticpose eller disponere over dem i en kompost bin, modtager du kompost pick-up service. Læg ikke ukrudt i din baghave kompost bin, så deres frø kan forblive i det organiske materiale, som du kan føje til din have i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Hvis Epsom salt ikke var effektivt dræber ukrudt, prøve at hælde kogt vand eller en hjemmelavet sæbe-eddike spray på toppen af skadedyr planter. Du kan også anvende disse naturlige metoder til ukrudt fundet i andre områder af din værftet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com