Hvordan man kan dræbe ukrudt vokser gennem asfalt

February 6

Hvordan man kan dræbe ukrudt vokser gennem asfalt

Ukrudtet vokser gennem asfalt i din indkørsel er en stor ærgrelse. Det er ofte svært at grave op rødderne af ukrudt for at holde dem i at vokse tilbage. Heldigvis er der andre måder at dræbe ukrudt udover trækker dem op af deres rødder. For at slippe din asfalt indkørsel af ukrudt, prøve at bruge kogende vand, eddike og salt til at dræbe ukrudt.

Instruktioner

•Pour en generøs mængde af kogende vand over ukrudt, der vokser gennem din asfalt. Det kogende vand vil koge planten og forårsage rødder til at dø. Hvis ukrudtet overleve den første dosis, gentagne gange hæld kogende vand over ukrudt hver dag, indtil de dør.

•Pour eller spray en generøs mængde af eddike på bladene af ukrudt. Eddikesyre i eddike vil forårsage vandet til at blive trukket ud af ukrudt. Dermed vil eddike dræbe ukrudt. Som med det kogende vand, gentagne gange hæld eddike over ukrudt hver dag, indtil de dør.

•Pour salt over områderne af din asfalt hvor ukrudtet spirer til at undgå at skulle hele tiden dræbe ukrudt. Salt vil dræbe ukrudt, der vokser i området ved at forhindre dem fra absorbere vand. Det vil også forhindre nye ukrudt i at vokse tilbage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com