Hvordan man kan dræne en brudt kloakrøret

October 18

Hvordan man kan dræne en brudt kloakrøret

Den første del af reparere en brudt kloak rør eller kloaksystemet er til at identificere problemet, så du ved hvad der skal være fast og omfanget af skaderne. Før du kan gøre det, men dræne den brudte kloakledning er nødvendige for at sikre ingen affald og vand tilbage i rør til at gøre dit job vanskeligere ved at fjerne og udskifte dem. Den eneste måde at dræne en brudt kloakrøret er at grave til og rydde ud de faktiske beskadiget sektion.

Instruktioner

•Indstil hvor røret er brudt og utætte. Den brudte del er normalt under hvor vandet siver op af jorden. I tilfælde af en kloakledning, højst sandsynligt vandet er ikke klart, og har en bestemt lugt.

•Opkald din by regeringskontor og/eller forsyningsvirksomheder til at planlægge at have nytte arbejdstagere mark med spraymaling placering af alle gas, El, telefon, kabel- og andre linjer begravet under jorden. Hvis du graver og bryde en nytte linje, som du ikke har bedt om at være mærket, vil du skylder den by eller nytte penge.

•Tag på arbejdshandsker og sikkerhedsbriller. Grave med en skovl, indtil du udsætter den brudte segment af rør. Fjerne jord for at rydde mindst 1 fod på hver side af røret og mindst flere fødder i hver retning langs røret. Kontroller afsnittet brudt rør om pausen er stor nok til at indsætte en blikkenslager 's slange ind uden yderligere hjælp. Hvis ikke, skal du oprette en større åbning med skovl.

•Sæt spidsen af blikkenslager 's slange i rørets pause, og push blikkenslager 's slange i røret indtil det når en blokering. Spin blikkenslager 's slange håndtaget for at arbejde enheden til blokering, og derefter skubbe og/eller trække værktøjet, indtil du gratis blokeringen.

•Sæt spidsen af en shop støvsuger slange oven på den rør pause eller ind i røret. Støvsugeren shop skal være normeret til brug med vand. Tænde støvsugeren, og bruge det til at fjerne alle de overskydende affald vand, afløb brudt kloakrøret. Efter blokeringen er klar og vandet er tømt, er røret klar til udskiftning eller reparation.

Tips & advarsler

  • Hvis jorden er særlig hårdt, stenede eller ellers vanskeligt at grave, eller hvis røret er mere end blot et par fødder under jordoverfladen, derefter leje en udgravning besætning til at grave området for dig. Ellers kan du tilbringe bogstaveligt dage grave til brudt rør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com