Hvordan man kan dræne en brudt Maytag vaskemaskine

July 7

Hvordan man kan dræne en brudt Maytag vaskemaskine

Maytag har været fremstilling vaskemaskiner i Amerika i over 70 år og er en af de mest populære apparat mærker i USA. Desværre, selv Maytags ikke immune over for slid og ælde. Hvis du går til tjek på dit vasketøj, kun for at finde dit apparat sidder stadig og fuld af vand, du bliver nødt til at dræne din brudt Maytag vaskemaskine hurtigst muligt så dit vasketøj ikke begynde at meldug. Heldigvis, det er ikke en vanskelig proces.

Instruktioner

•Kontrollér switch under låget. Maytags vil spinde kun, hvis parameteren nedenunder låget er deprimeret. Løft låget og finde parameteren normalt langs siden af toppen. Tryk her med udgangen af en blyant eller plast - noget ledende - at se hvis vaskemaskinen starter og afløb. Hvis den gør, er du alle indstillet. Lad maskinen til at dræne og konsultere en professionel for permanent reparationer. Hvis ikke, gå videre til trin 2.

•Tag vaskemaskine fra væggen.

•Følg afløbet slange fra hvor det ophører i væggen ned til bunden af maskinen. Skru afløbet slangen kobling for at fjerne slangen fra maskinen. Dette vil give vandet i Maytag vaskemaskine til tom. Problemet er, at det vil tømme hele dit gulv. Har masser af håndklæder på hånden. Hvis du ikke vil hellere vælger metoden rodet, prøve skridt 4, nedenfor.

•Purchase en sifon pumpe (Se ressourcer, nedenfor). Placer den ene ende i vaskemaskinen. Placer anden enden i en spand eller andre egnet beholder. Begynde at pumpe. Det kan tage flere spande til at tømme maskinen. Hvis du ikke ville hellere bruge pengene på en pumpe (eller ikke har tid) og foretrækker en pænere metode end at lade vandet for at køre over hele gulvet i din vaskerum, prøve skridt 5 nedenfor.

•Anvend en cup eller anden beholder til bail out Maytag vaskemaskine i hånden. Denne proces er tidskrævende, men vil holde vandet væk dit gulv. Tørre op enhver resterende vand i maskinen med håndklæder eller svampe.

Tips & advarsler

  • Hold masser af håndklæder på hånden.
  • Altid være forsigtig, når du arbejder i nærheden af vand og elektricitet.
  • Efter dræning, har din Maytag tjekket af en professionel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com