Hvordan man kan dræne en brudt opvaskemaskine

August 8

Hvordan man kan dræne en brudt opvaskemaskine

Puljer af stillestående opvaskemaskine vand kræver øjeblikkelig dræne for at undgå dårlig lugt og potentielle sundhedsrisici. Brudt pumper og tilstoppede afløb slanger holde ofte opvaskemaskiner fra dræning. Hvis du ikke kan løse dit dræning problem, bliver du nødt til at manuelt tømme opvaskemaskinens indhold. Selvom du kan øse og opsuge den hele pool med kopper, klude og en svamp, reducerer en billig håndpumpe arbejdstiden.

Instruktioner

•Tag opvaskemaskinen netledning, eller skifte den opvaskemaskine circuit breaker til den slukkede position. Drej den opvaskemaskine vandforsyning ventil håndtag til den slukkede position. Åbn den opvaskemaskine dør, og sæt en spand ved siden af opvaskemaskinen. Fjerne retter fra opvaskemaskinens stativer. Skub stativerne fra opvaskemaskine enhed og afsætte stativerne.

•Sæt ene ende af den håndpumpe slange på den dybeste del af opvaskemaskinen er samles vand. Placer anden siden af slangen i spanden. Klemme pumpens bold eller pumpe sin håndtaget for at overføre vand fra apparatet til spanden. Pumpen indtil vandet er for overfladisk til pumpen til at sutte.

•Tag pumpe fra opvaskemaskinen. Køre en svamp gennem pool til sop op resterende vand. Vride svampen ned i spanden. Bruge svampen til sop vand indtil kun en fugtig overflade forbliver. Tør den opvaskemaskine indvendige overflade med klude. Dump den spand indhold ind i en velfungerende afløb, såsom køkkenvask drain.

Tips & advarsler

  • Kontakt din opvaskemaskine producent for at bestemme tilgængeligheden af reservedele, som afløb pumper.
  • Tjek afløb slanger og lufthuller for træsko før dræne vand fra opvaskemaskine enhed.
  • Bærbare lænsepumper og sump pumper er også velegnet til afdrypning vand fra opvaskemaskiner.
  • Hvis opvaskemaskine vandet er ildelugtende og stagnerende, handsker mens afdrypning opvaskemaskinen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com