Hvordan man kan dræne en opvaskemaskine, der ikke har nogen magt

April 6

Hvordan man kan dræne en opvaskemaskine, der ikke har nogen magt

Opvaskemaskine der ikke løbe på grund af manglende strømforsyning kan betyde en katastrofe i et køkken. Opvaskemaskine vand, der sidder omkring for meget længe kan forårsage lugt og bakterier problemer. Heldigvis, det tager ikke en professionel blikkenslager til at dræne en opvaskemaskine. Du kan spare dig selv et telefonopkald og nogle penge at gøre jobbet selv. Et par handy husholdningsartikler kan hjælpe dig med at få opvaskemaskine vand i mindre end en time.

Instruktioner

•Tag opvaskemaskinen bunden rack og alle retter i bunden af opvaskemaskinen. Hvis opvaskemaskinen er fuld af uigennemsigtige væske, føle for nogen omstrejfende redskaber eller andre retter.

•SCOOP ud af alle synlige vand med en stor kop eller skål. Hæld det ned i vasken eller toilettet. Fjern de resterende vand med en våd/tør støvsuger. Hvis du ikke har en våd/tør støvsuger eller hvis magt er ude i huset, skal du bruge håndklæder for at suge vandet op.

•Disassemble mad filter oven på opvaskemaskinens drain port. Bruge en våd/tør støvsuger til at suge ud alle synlige vand fra dér, så godt.

•Åbn din vask kabinet og finde afløb linje fører til opvaskemaskinen. Det kan være forbundet til vasken eller skrald bortskaffelse afløb linje så godt. Anbring en spand på toppen af et håndklæde under afløb linje eller på køkkengulvet i nærheden af vasken. Frigøre afløb linje ved hjælp af passende værktøjer og sætte den åbne ende i spanden til at dræne eventuelle resterende væske. Disse værktøjer kan omfatte en skruetrækker eller socket sæt hvis dit afløb linje er forbundet med et band.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com