Hvordan man kan dræne regnvandet fra din tagskægget, indkørsel og gård

September 24

Hvordan man kan dræne regnvandet fra din tagskægget, indkørsel og gård

De fleste værfter og tagrende systemer er konfigureret til at håndtere en betydelig mængde nedbør. Værfter er normalt Konturskårne fra Parlamentet om at undgå vandpytter nær foundation og derfor nedsivning i kælderen. Men under alt for kraftig regn vand kan opbygge og dræbe sektioner af græs, vask væk landskabspleje og forårsage lækager i kældre og gennemsøgning mellemrum. De følgende trin vil hjælpe illustrerer, hvordan du starter eller forbedre din udvendige afløbssystemet.

Instruktioner

•Den første trin er at oprette et layout. Bestemme lave steder og problemområder samt enhver ned tud, der ønskede at binde til afløbssystemet (hvis du har haft kælderen lækager i fortiden, eller et område af værftet, der har tendens til at oversvømme eller pyt, overveje at binde ned tude nær problemområde i din drænsystem). Ved hjælp af stakes og en streng linje, markere det område, din nedløbsrør vil gå igennem.

•Den næste skridt er at prep området. Kalde 1-800-DIG-RITE for at være sikker på at der er nogen nytte linjer nær overfladen af dit arbejdsområde. Når de har mærket nogen områder at undgå eventuelt justere dit layout og få materialer (hvis dit layout gør enhver skarpe sving, overveje at bruge korte stykker af pvc og 45 graders vinkel albuer til at lette forskellen). Hvis du vil installere eventuelle dræn i lave steder grave huller til afløb først, bygge træ former til at holde i beton, indført i afløbet sammen med et kort afsnit af pvc-rør, der udvider bestået form. Fyld formen med beton og gør det muligt for at helbrede for en dag.

•Nu du kan grave huller til din nedløbsrør. Starte nær dit afløb eller downspout og grave til et punkt lige netop dybt nok for vinklet forbindelse for downspout eller den fortsatte rørsystem ud af afløbet. Fortsætte grave langs layoutet med jævne mellemrum ved hjælp af en plan for at sikre, at du konsekvent går ned ad bakke.

•Når hullerne er alle gravet kan du begynde at lægge rør. Begynd tilsluttes PVC rør til ned tude og afløb. Brug en chop saw eller hånd sav til at skære PVC rør sektioner til at passe. Du kan bruge PVC cement til at forbinde rør sektioner og rør stik sammen nær afløbet eller ned tude. Under resten af tiden er det valgfrit, som en lille mængde af give tillader rør nøjes med jorden. Fortsæt, indtil alle røret er lagt og forbundet.

•Køre den vand gennem din ned tude og afløb at være sikker på, at vandet flyder korrekt og derefter refill huller over røret med snavs, som du tidligere fjernede. Brug sten eller ler først på begge sider af røret og bruge løs jord på toppen. Kompakt det af trampet på det eller ved at sætte en bestyrelse over det, og at ramme med en forhammer. Når hullerne er alle fyldt op niveau til den omgivende jord, placere sod eller græs frø i løs jorden.

Tips & advarsler

  • Bruge to 45 graders vinkel pvc albuer snarere end nogen 90 graders albuer som dette vil øge vandgennemstrømningen.
  • Brug et fladt hoved skovl til at fjerne græsset over området du vil grave, således at du kan genbruge det i slutningen af projektet.
  • Når du tilslutter en downspout til de vigtigste afløb linje tilslutte den i en vinkel, der peger ned strømmen af vand i stedet for vinkelret på at øge vandgennemstrømningen.
  • Det er bedst at oprette din drænsystem at opsige på gaden, men hvis det ikke er en mulighed direkte det mod en lav spot i gården så langt fra hus som muligt. Plante vand kærlig planter nær afløb slutningen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com