Hvordan man kan engagere plæneklipperen vingerne på en John Deere STX38 plæneklipper

November 22

John Deere STX38 har en enkelt-cylindrede Kohler motor, 38-tommers plæneklipperen dæk, 5-trins gearkasse og en elektrisk kniv kobling. Plæneklipperen knivene er kontrolleret af en elektrisk PTO kobling. Når maskinen kører, og knivene er tændt, en 12-volt nuværende strømme til den elektriske kobling. En bremse er så engageret forårsager trisse under koblingen at vende. Et bælte går fra at trisse til plæneklipperen dæk giver vinger til at dreje. Drejning på vingerne kan gøres i et par korte skridt.

Instruktioner

•Sæt dem afslappet på operator sæde. Tryk ned på koblingspedal i venstre side af fender dæk. Skub gear shifter på højre side af fender dæk, ved siden af operatørens sæde, i neutral position.

•Tryk på ned på bremsepedalen i højre side af fender dæk. Skubbe gashåndtaget hele vejen op til positionen CHOKER. Drej nøglen til ON-position. Når motoren starter, skal du trække gashåndtaget ned til FAST stilling.

•Kontrollér slåning stien til at sikre, at der er ingen rester liggende omkring. Trække op på den gule switch på højre side af instrumentbrættet; Dette vil engagere plæneklipperen vinger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com