Hvordan man kan evaluere entreprenør tjenester

October 13

Når du planlægger et projekt, vil de fleste husejere begynde ved at forberede et budget. For at få tal for udgifter til projektet, skal entreprenører gribes an. De fleste entreprenører vil udarbejde et bud baseret på specifikationerne, men du vil snart opdage, at bud og forslag ikke vil ligne hinanden som entreprenører vil anvende forskellige metoder for budgivning, og omfatter tjenester, lønskalaer og restriktioner, der adskiller sig fra deres konkurrenter. For at evaluere de forskellige tjenester, der tilbydes, skal du gå gennem forslag trin for trin.

Instruktioner

•Gennemfør en baggrund tjekke om alle entreprenører og kontrollere deres licenser. Anmode om referencer og telefon tidligere klienter, spørger om de enkelte entreprenører pålidelighed, ydeevne og aktualitet. Kontrollere entreprenørernes standings med din lokale Better Business Bureau. Fjerne alle entreprenører fra din liste, der ikke kan valideres gennem enten baggrund eller online kontrol.

•Kontrollér de foreslåede startdatoer på hver eneste af bud. Nogle entreprenører vil være tilgængelige med det samme, men andre vil ikke kunne starte på projektet i flere måneder. Hvis du har tid til at vente, kan du finde, at entreprenører med ventelister kan være billigere. Dog tid kunne være en vigtig faktor, og du måske ønsker at fjerne de forslag, der anmoder om en sen start fra din bunke.

•Scrutinize hvad materialer, hvis nogen, der indgår i forslagene. Nogle entreprenører vil omfatte alle nødvendige materialer i forslaget, mens andre forventer kunden til at levere materialerne. Bud, som ikke omfatter materialer vil være væsentligt billigere. Ikke blot vil du have til at finde den billigste leverandør, men skal også sikre, at materialerne, der er på stedet på et fastsat tidspunkt at sikre en kontinuerlig strøm af arbejde.

•Look på det foreslåede anvendelsesområde arbejde tilbydes af kontrahenterne. Nogle entreprenører vil tilbyde en all inclusive-servicekontrakt hvor de enige om at fjerne eksisterende bygninger eller strukturer, mens andre udelukkende vil byde på angivne projekter og du bliver nødt til at finde en anden entreprenør til at fjerne forhindringer til stede på stedet. I byggeriet gælder den generelle regel, at hvis noget ikke er nævnt i forslaget, den ikke er inkluderet.

•Review betalingsbetingelserne i tilbuddet nævnte og sammenligne dem med dine egne cash-flow prognose. Entreprenører generelt vil kræve nogle upfront betaling, men beløbene vil variere. Nogle entreprenører vil bede om en fuld betaling på forhånd, mens andre vil planlægge en betalingsplan, hvor faste beløb udbetales efter afslutningen af forskellige faser i projektforløbet. Bud med komplet upfront betaling er normalt mere fordelagtige, men du skal være sikker på kontrahentens omdømme og troværdighed. Betaler i intervaller er normalt en mere retfærdig og mere omkostningseffektiv metode.

•Sammenligning projekt afsluttet frister foreslået af entreprenører med din egen tidsplan. Nogle billige tilbudsgivere vil omfatte en lang frist, som de vil håndtere andre projekter på samme tid, mens andre, dyrere entreprenører vil kun arbejde på dit projekt og fuldføre betydeligt tidligere. Lange frister er kun egnet, hvis struktur til at være Byg ikke er boede i, som byggeriet vil indeholde gener, der er bedst over og færdig med.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com