Hvordan man kan evaluere kulilte alarmer

August 28

Kulilte er ansvarlig for dødsfald af ca. 500 mennesker i USA hvert år, ifølge forbruger Reports.org. Heldigvis, disse dødsfald kan forebygges med installationen af en kulilte alarm i dit hjem. Større boliger eller boliger med flere etager bør have mere end én kulilte alarm. Før du slår sig på en bestemt model, er der nogle ting, du bør holde for øje.

Instruktioner

•Find ud fremstillingsdatoen for kulilte alarm. Den nyere, jo bedre fordi de blive mindre effektiv som tiden går. Du kan typisk se på bagsiden af alarmen til at finde denne dato.

•Være opmærksomhed til strømkilde kulilte alarm du gennemgår. Batteridrevne enheder skal batteriet udskiftninger mindst en gang om året. Men, lithium-batterier vil sandsynligvis vare i mange år. Elektrisk alarmer er tilgængelige, men de ville ikke arbejde under en strømafbrydelse.

•Purchase flere kulilte alarmer sammen hvis du har et stort hus, hvor en alarm ikke vil være i stand til at opdage mulige lækager. Hvis du køber flere alarmer på samme tid, gennem den samme virksomhed, kan de tilslutte dem, således at en alarm afsløring sætter ud hver af alarmerne.

•Sørg for at sikre, at kulilte alarm der er slået op for to kilder til magt, således at der er allerede installeret for at sikkerhedskopiere batterier, der mislykkes-batterier. Hvis din kulilte alarm er kabelforbundet til dit hjems strømkilde, Sørg for, at der stadig er et backup batteri kilde, hvis strømmen går ud.

•Læs display på kulilte alarm at se, hvis det viser kulilte niveau i rummet, selv før den når de 70 dele per million niveau, normalt sætter en alarm. Du kan få et forspring på evakuering, når der er børn eller ældre personer, der er større risiko for fare.

•Vælge et varslingssystem, der passer bedst til dit hjem. Advarsel for højt kulilte niveau kan påvises gennem blinkende lys, bløde lyde, højt alarmer eller endda en stemme. Pluk den type, som du mener vil være mest tilbøjelige til at få dig og din familie opmærksomhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com