Hvordan man kan evaluere rustfrit stål køkkenvaske

August 11

Hvordan man kan evaluere rustfrit stål køkkenvaske

På et tidspunkt var en rustfrit stål køkkenvasken en skål med huller i det for en vandhane og et dræn. Rustfrit stål køkkenvaske kommer i dag i en række konfigurationer og størrelser passer til behovene i enhver familie. Ud over den hane og afløb, kan vasken have åbninger for et varmt vand dispenser, en sprøjte, en vandfilter, en flydende sæbedispenser og den opvaskemaskine luftmellemrummet. Mens du kan bore huller i rustfri stålvaske at imødekomme særlige inventar, kan det være nemmere at købe en vask med ekstra huller og fyld dem med stik.

Instruktioner

•Find rustfrit stål gauge rating for nogen vask du overveje at købe. Gauge er tykkelsen af metallet anvendes i vasken. Lavere-gauge produkter er tykkere. Disse dræn dulme lyden godt og modstå buler. Overveje en 18-gauge rustfrit stål sink, som er typisk en high-end model, over en 23-gauge stil.

•Pick en mat finish. Et spejl finish på rustfrit stål ser pænt ud, når det er nyt, men det ridser nemt og viser vand pletter.

•Vælg et køkken synke med en skål dybt nok til at gøre det muligt for at vaske gryder og pander nemt. Vælg en fladere skål, hvis du bruger vasken primært til skylning af fødevarer. Kigge efter en to - eller tre-bowled vasken med forskellige dybder til at give dig forskellige syntaksmuligheder.

•Vælg en isoleret rustfrit stål sink. Skumisolering varer længere end sprøjtes på og deadens lyde mere effektivt.

•Decide hvis du ønsker en under mount køkkenvasken eller en top-mount model. Begge er tilgængelige i rustfrit modeller. Under montere vasken fæster under køkkenbordet og har ingen læbe at fange krummer eller mad. En top-mount sink sætter i et hul i bordplade. Over tid kan snavs ophobes omkring kanterne. Angive en top-mount sink i næsten enhver form for bordplade. En bottom-mount sink virker i laminat, fordi det ikke er vandtæt. Overveje en forklæde-front vasken, hvis du ønsker en dyb skål. Denne type af rustfrit stål under montere vasken har en færdig front, der giver dig mulighed for lettere adgang til skålen.

•Vælg en håndvask konfiguration, der passer bedst til dit køkken. Skålene behøver ikke at være i et lineært format. Hvis du vil installere en rustfri vask i hjørne, vælge en model, der tillader dig at gøre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com