Hvordan man kan Fan & Swirl Designs på dine vægge

September 25

Hvordan man kan Fan & Swirl Designs på dine vægge

Føjer tekstur til dine vægge i form af swirl designs og fan designs er meget mere simpel end det ser ud. Når du maler væggen, men før malingen tørrer, anvende en speciel teknik kaldet kæmning. Som du kan bruge en kam på dit hår, trækker du en gummi maling kam gennem våd maling, skabe spor. Hvis du tænder og svinge kam rundt i paint, kan du oprette de hvirvlende cirkler du har lyst.

Instruktioner

•Forbered rummet du planlægger at male. Dække eller fjerne alt du ikke ønsker sprøjtede, og forsegle vinduer og stikkontakter og inventar under plast tarps og maler tape. Udfyld eventuelle beskadigede områder eller søm huller med spackle, og når det tørrer, slibe det så spackle ikke er stikker ud fra væggen. Endelig dække gulvet.

•Tilføj ét lag primer til at dække den gamle vægfarve og sikre alle spackled områder er nu blanding med resten af væggen. Lad denne tørre. Beholderen vil har den præcise timing, der kan variere mellem producenter.

•Paint hele væggen med ét lag maling, og lad tørt. Hvis du ønsker en tofarvet effekt, når du laver hvirvler og fans, foreslår renovere din verden hjemmeside at bruge en lysere farve af satin eller halvblank maling som det første lag, og en mørkere glasur kombination for det øverste lag.

•Pour maling ind i bakken roller. Dyp roller i og begynde at male et lille afsnit af muren. Start med dele af 1 til 2 kvadratfod kun. Ikke Lad malingen tørre.

•Sæt tænderne af malingen kam mod afsnittet malede på væggen og træk kam, støt men omhyggeligt, på tværs af afsnittet malet. Drej og slyng kam for at oprette cirkler eller halvcirkel fan mønstre. Vær opmærksom på at stoppe bevægelsen selv et øjeblik kan oprette et lille spring i retning af mønstret.

•Gentag trin 4 og 5 indtil det ønskede område er omfattet af mønstre er færdig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com