Hvordan man kan farve en eksisterende betonplade

October 7

Hvordan man kan farve en eksisterende betonplade

Farvet beton tilføjer nye værdi til en bolig. Mange af de nye måder at farve beton er mere dekorativ end maling og sidste liv af beton. Konkrete pletter tilbyder begrænset farvevalg, er ofte uforudsigelige og er vanskelige at arbejde med. Konkrete farvestoffer tilbyder lethed af anvendelsen af konkrete maling med holdbarheden af konkrete pletten i en bred vifte af farver. Konkrete farvestoffer er perfekt til farvelægning en eksisterende betonplade.

Instruktioner

•Mix opvaskemaskine vaskemiddel i varmt vand. Rens hele overfladen af beton med en stiv kost eller lang-håndteres krat pensel. Skyl godt med et vådt moppe og fjerne så meget af vandet som muligt med en våd/tør støvsuger. Hvis der er områder, hvor vandet perler, re vaskes med varmt sæbevand pensel vand og en scrub indtil vandet ikke længere perler. Den betonplade skal tørre helt, før du anvender farvestof.

•Applicer maler tape til sokler, rør eller andre faste inventar, der støder op til gulvet.

•Mix den konkrete farvestof med en maling omrøres indtil farvestoffet er ensartet i farve og tekstur.

•Spray eller maling farve på den betonplade

Hvis sprøjtning, udfylde en pres sprøjte og Påfør to lys lag af farvestof. Start fra den ene side af rummet og arbejde i 6-mund-square sektioner. Gælde ikke så tungt at farvestoffet skaber vandpytter. Tillad farvestof til tørre mellem frakker.

Hvis ansøger med en pensel og rulle, dyppe en pensel i farvestoffet og anvende en frakke af farvestof omkring omkredsen af gulvet og omkring eventuelle fremspringende fast inventar. Hæld nogle af farvestof i en maling bakke. Rulle rullen ind i skuffen og arbejde i sektioner til at rulle farvestof på den betonplade.

Tips & advarsler

  • Oprette et spraglet udseende med en sprøjte ved at male en frakke af to lidt forskellige toner af farvestof på den betonplade.
  • Arbejde i et godt ventileret område. Følg alle forholdsregler erklærede på objektbeholderen farvestof.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com