Hvordan man kan farve en kunstig blomst

December 12

En af de bedste måder at dekorere et hjem er ved hjælp af blomster. Ikke kun gøre blomsterne tilføje et strejf af farve til indretning, men de også tilføje et strejf af friskhed. Takket være kunstig blomstrer, kan du flagre blomster hver dag og ikke bekymre sig om at erstatte dem. Hvis du udsætter kunstige blomster til sollys i lang tid, de har tendens til at falme. I sådanne tilfælde ville den bedste løsning være at farve de kunstige blomster. Og du kan gøre det derhjemme.

Instruktioner

•Brug handsker. Beslutte, hvilken farve du ønsker de kunstige blomster og bland farvestoffet i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke kan finde den ønskede farve i butikken, blande to eller flere farver for at oprette den. Bland farver i varmt vand for de bedste resultater. Sættetid blomster i vand i en beholder eller spand.

•Coat blomster med farve. Nedsænk ikke hele blomsten på én gang. Start ved at dyppe et kronblad og derefter forsigtigt sætte resten inde indtil punktet stilken starter. Bruge en tøjklemme holde blomsten til siden af spanden. Tøjklemme sikrer, at blomsten forbliver på plads.

•Du kan enten suge al blomster sammen i en spand eller hvis du ønsker hver blomst skal være af en anden nuance, derefter dyppe dem i separate spande med forskellige farver. Du kan også blande farver i flere mindre spande eller kopper og dyppe blomster i dem individuelt.

•Shade blomster. Tjek dem med intervaller på 15 minutter. Hvis du ønsker en blomst til lys skær, fjerne det efter 10 minutter, eller indtil du når den ønskede farve. Hvis du ønsker kronblade har dual tone, derefter dyppe blomster i en anden spand eller cup for 3-4 minutter, således at kronblade få en lille nuance af den anden farve.

•Når farvning processen er komplet tage blomster ud og holde dem over kop til at lade den ekstra flydende drop. Når dryppende stopper, læg dem på en gammel klud eller papir. Lad blomsterne tørre helt inden brug.

Tips & advarsler

  • Når blomsterne er tørre kan du arrangere dem i en vase.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com