Hvordan man kan farve & syre pletten beton

September 1

Syre farvning er en proces, der ofte bruges til at tilføje farve og flair til et betongulv. På grund af porerne i betonen, kan syre glide ind i gulvet og reagere med de base kemikalier, specielt kalk, og drej betonen en anden farve. Anvende pletten er relativt simpelt, og det kræver ikke en stor knowhow til at udføre. Alt du behøver er den rette sikkerhedsudstyr, en god, dyb ren på betonen og nødvendige pletten.

Instruktioner

•Rengør den betongulv. Du har brug for en højtryksspuler, eller lignende dyb rengøring teknik, at rense porerne i betonen. Vask beton i en glat, frem og tilbage måde således at snavs og pletter er sprøjtet ud. Hvis du power vaskemaskine indendørs, så sørg for der er et afløb, så vandet og snavs kan tømmes væk, forlader betonen, ren og klar til pletten.

•Tag på din sikkerhedsudstyr. Du skal have handsker, støvler, vejrtrækning og øjenbeskyttelse netop at blive sikker. Anvende syre pletten. Du kan bruge en pensel eller en sprøjte til at anvende pletten, men Læs vejledningen på pletten du har købt for at sørge for du anvende den korrekte mængde. Lad pletten til angivet til 24 timer.

•Applicer en frakke af fugemasse over syre pletten. Fugemassen vil holde snavs og grus ud af ordet og vil sørge for at syre pletten ikke blive skæmmet med tiden. Fugemassen kan også let rengøres, og du kan anvende nye lag af fugemasse efter behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com