Hvordan man kan farve vask væggene

October 14

Farve vask, eller ruder vægge, er en af de mest populære faux finish maling teknikker. De endelige resultater er gennemskinnelig vægflader med en antydning af farve. Udover væggene, kan farve vask teknikker anvendes til arkitektur kolonner, lofter og dekorative accent stykker. Husk at øve din farve vask teknik før maleri din væg overflade. Fordi teknikken skal være præfabrikerede før glasuren tørrer, er at have en ven hjælpe dig ideel.

Instruktioner

•Flyt alle møbler fra væggene til at give et minimum 4-fods arbejdsområde. Placer malere tape på alle tilstødende overflader, såsom sokler, vindueskarme og loft linjer til at beskytte overflader. Sikre, at båndet er solidt fastgjort til områderne ved gnidning med en plast spartel. Skru alle outlet og lyset skifter covers og fjerne. Udfyld alle søm huller med fælles sammensatte og let sand indtil den lappet område er målbart. Dække lappet områder med en lille mængde af maling primer.

•Sæt drop klude eller plast maler dråber på gulvet for ekstra beskyttelse inden du begynder maleri. Roll på underlak latex maling i æggeskal eller satin glans ved hjælp af lodrette streger. Områder, du ikke kan nå, bruge en pensel til at anvende maling til disse områder. Lad væggen tørre i omkring fire til seks timer.

•Stir sammen en del glasur og tre dele latex maling. Start på den øverste hjørne af muren og rulle på glasur blandingen i en ujævn sektion med ujævne kanter. Anvend ikke glasur i solid firkantede former. Roll på ikke mere end en 4 x 4 fod område. Manipulere glasur med en fugtig havet svamp. Pounce eller ising svamp i det våde glasur til at manipulere produktet, indtil teknikken, der matcher den ønskede look.

•Fortsæt den samme teknik bevæger sig ned på væggen. Blend sektioner sammen ved hjælp af havet svamp. Når du når bunden af væggen, starte tilbage på linjen loftet hvor det sidste afsnit er afsluttet. Det er vigtigt at arbejde hurtigt når farve vask. Afsnittene kan ikke tørre, eller andet de kan ikke blandes sammen.

•Tillad farve vask tørre. Glasuren ikke tørre så hurtigt som latex maling og nogle mærker selv tage mere end 24 timer at tørre. Ikke tillader nogen adgang til i nærheden af projektområdet indtil glasuren har tørret. Fjern alle maler tape og flytte møbler. Tilføje afsætningsmuligheder og lyskontakt dækker tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Latex handsker for at beskytte din hud og negle, når du maler. Åbner alle vinduer, når du maler og farve vask at forhindre dampe fra akkumulere i rummet.
  • Gør ikke gå tilbage ind i enhver farve vasket områder, efter at du har manipuleret en sektion. Når en sektion er blevet farve vasket, begynder glasur at blive klistret og tør. Af genindføres arbejdsområdet, kan du ødelægge hele projektet. Hvis dette sker, hele væggen skal ofte være malet grundfarven og du skal starte farve vask processen forfra.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com