Hvordan man kan finde et god ukrudt Trimmer

September 16

Hvordan man kan finde et god ukrudt Trimmer

En ukrudtsplante trimmer er den uformelle navn til værktøjet lawn care streng trimmer. Hvad gør en ukrudtsplante trimmer en solid investering er i forhold til mængden af jord, det er at opretholde. Et god ukrudt trimmer til en lille græsplæne kan ikke være så godt for et stort stykke af ejendom med mange hegn. Hvis du er i markedet for en ukrudtsplante trimmer, fokusere på ukrudt trimmer indstillinger, der passer bedst til din situation.

Instruktioner

•Look i de forskellige former for ukrudt trimmere tilgængelige. Gas-drevne weed trimmere tilbyder mest magt, men er tungere og dyrere end elektriske trimmere. tungeste. For hårde jobs er gas pudsning ofte det bedste valg. Elektrisk weed trimmere, kan til gengæld spare dig for penge hvis du har en lille græsplæne, der kræver lidt vedligeholdelse.

•Match streng spole til størrelse af plænen, du har. Til større plæner, overveje et bump-feed system, hvor ny streng får udleveret, når du trykker på trimmerhoved på jorden, som holder dig fra at skulle stoppe og udvide det selv. Til mindre græsplæner, overveje en fast hoved, hvor du hook op én streng hver gang du bruger det, uden at skulle bekymre sig om sammenfiltring.

•Vælg en fire-takts motor, hvis du kan holde ukrudt trimmer uden problemer. De er tungere end to-takts motorer, men du vil kunne bruge den samme gas som din plæneklipper anvendelser, og motoren kører renere end en to-takts indstilling.

•Consider ukrudt trimmer skaft indstillinger. Lige skaft trimmere tillade dig at nå under forhindringer, som buske. Buede aksler kan være mere behagelig at bruge.

•Look til start af aids. Et god ukrudt trimmer med komme med en fjeder mekanisme eller en sekventiel start til at holde dig fra at skulle udøve for meget energi at dreje motoren.

•Hold weed trimmeren i butikken for at afgøre, om det har en god pasform for dig. For eksempel, kan en kurvet skaftet være lettere at holde fat i mens weed trimning. Også, en regnskabsmæssig bistand tager nogle af stamme fra dig, og en sikkerheds stopknappen slukker motoren straks. Husk på, at de skal være let nok at du kan nemt håndtere dem for omkring 20 til 30 minutter ad gangen i hvert fald, og du skal være fortrolig med greb og nå kontrolelementerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com