Hvordan man kan finde gratis jord

April 6

Byer og amter, herunder Buffalo, Minnesota; flere amter i nordvestlige North Dakota; og Kansas har homestead programmer, hvor du kan modtage gratis jord. Nogle byer også tilbyde gratis jord til virksomheder. I nogle tilfælde, vil en by eller amt aftage dine ejendomsskatter for en bestemt periode. Er der en fangst? Normalt, er der. Disse programmer kan kræve, at du opbygger dit primære hjem på det frie land inden for den angivne tidsfrist. Nogle homestead programmer kræver, at det land, du nybyggeri være inden for en bestemt skoledistrikt. Derudover må du normalt berettiget til et boliglån (hvis du ikke betaler de fulde omkostninger ved opbygningen af dit hjem).

Instruktioner

•Få en kopi af din kredit rapport fra mindst én større kredit-reporting agentur. Bestride enhver nedsættende programoversigter, der er forkert. Korrigere en kredit-rapport post kan tage op til 30 dage.

•Locate gratis jord homestead programmer. Se ressourcer for links til nogle af disse homestead programmer.

Kortindgangsdør en långiver i byen eller amt hvor du vil anvende til et homestead og prækvalificere til et boliglån, der er tilstrækkelig til at give dig mulighed for at bygge dit hjem på det frie land.

•Execute en skriftlig homestead aftale med byen eller amt hvor egenskaben homestead er placeret.

•Meet alle betingelserne beskrevet respektive by eller amt. Du bliver derefter bedt om at underskrive en homestead. De fleste homestead programmer kræver, at du bygge dit hus inden for 12 måneder fra datoen for udførelse af homestead aftalen. Der kan være yderligere krav; for eksempel, kan den indre værdi være skal være over en bestemt pris, eller huset kan have en minimum firkantede optagelser.

•Start byggeri af dit hus i den nødvendige periode. Normalt, er perioden for startende eller færdiggøre opførelsen af dit hjem mellem seks måneder og et år.

•Flyt i og begynde at nyde din nye gratis jord og nye hjem.

Tips & advarsler

  • Hvis du bryder homestead aftale, kan du blive forpligtet til at forlade dit hus samt lider økonomisk. En forgrening kan omfatte skulle betale tidligere aftaget ejendomsskatter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com