Hvordan man kan finde Private boliger, ældrepleje

April 4

Der kan komme en dag, hvor en ældre elskede behov for langsigtede, løbende pleje, som du ikke længere kan give. I så fald kan du se til private hjem specifikt designet til at drage omsorg for ældre. Hvis du leder efter en bestemt privatdrevne plejehjem i dit område kan du gøre det fra dit eget hjem ved hjælp af internettet som en ressource.

Instruktioner

•Brug funktionen "Nursing Home Sammenlign" på Medicare.gov hjemmeside. (Se Resource 1) Med den "Nursing Home Sammenlign" websted indlæses i din browser, skal du klikke på "Find og Sammenlign plejehjem." Søg plejehjem i dit område, baseret på dit postnummer. Se detaljerede opdelinger af typerne af tjenester, der tilbydes af disse boliger og sammenligne og kontrast dem til hinanden.

•Brug Plejehjemmet søge om bedre pleje. (Se ressource 2) Indtast dit postnummer i feltet på skærmen. Vælg en søgning radius fra drop down menuen. Klik på "Sygepleje" boks og "Søg" for at finde en liste over alle plejehjem i din søgning radius, herunder boliger, der tilbyder privat pleje for ældre medlemmer af Fællesskabet.

•Brug plejehjem facilitet locator på UCompareHealthCare. (Se Resource 3) UCompareHealthCare giver dig mulighed at søge efter et privat plejehjem baseret på dens navn eller placering (ved at indtaste et postnummer). Gennemgå resultater baseret på din by og stat at udvide søgningen. Læs gennem resultatsiden for hvert plejehjem kontaktoplysninger og et overblik over typen pleje, der tilbydes.

•Brug min Senior pleje Guide til at finde private, in-home pleje for ældre. (Se Resource 4) Min Senior pleje Guide kan du skrive dit postnummer og vælge den nøjagtige type pleje behov. Indtast de ønskede oplysninger og læse gennem resultaterne for at finde en liste over licens, screenet fagfolk i dit område. Arrangere døgnet rundt pleje for din ældre slægtning uden at tvinge hende til at flytte til en ny placering.

•Brug de besøger engle home care service. (Se Resource 5) Besøger vinkler er et landsdækkende netværk af hjemmeplejen teknikere med speciale i assisted living for ældre. Brug kontaktoplysningerne på organisationens hjemmeside til at finde mere information om deres programmer eller vælge "Office Locator" at lave en aftale med en Visting Angels kontor i dit område.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com