Hvordan man kan finde underjordisk japanske larver

December 1

Hvordan man kan finde underjordisk japanske larver

Finde underground japansk Bille larver eller hvide larver er relativt let når lære du at genkende spor til deres tilstedeværelse. Forstå japansk beetle livscyklus hjælper med at identificere en infestation og er beskrevet af Pest produkter. I foråret, voksne biller lægger æg på jorden, og larverne klækkes fra æggene og lever af organisk materiale i overfladen. Disse larver eller larver fortsætte til foder og vokse indtil efteråret. I slutningen af September eller begyndelsen af oktober, larver gå dybere ned i jorden og dvale om vinteren. Det følgende forår, larver flytte tilbage til overfladen af jorden, forpupper og udvikle sig til voksne biller.

Instruktioner

•Se for et gulligt skær i græs farve i løbet af August og September. Der kan være områder, hvor græsset er helt brun. Hvis hvide larver forårsager disse symptomer, vil du kunne rulle op misfarvede græstørv ligesom et tæppe fordi larver har spist græs-rødder.

•Look for tegn på grub rovdyr i din værftet som stinkdyr, bæltedyr, vaskebjørne, fugle og modermærker. Der er ofte små runde huller fordelt på græsplænen hvor bæltedyr har stukket deres snuder i jorden for larver.

•Tag 1 kvadratfod af sod fra grub-mistænkelige områder med en haven spade til en dybde af 2 til 4 inches som anbefalet af Penn State University. Undersøge jord og thatch grundigt for grub tilstedeværelse. Efter inspektionen, skal du trykke på kvadraterne af sod tilbage på plads, og vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com