Hvordan man kan finde underjordisk Sprinkler ventiler

November 9

Hvis du har en kunstvanding system installeret i din græsplæne, bliver visse sprinkler ventiler under jorden. Disse er forskellige fra sprinklere, hvor vandet kommer ud af. Disse ventiler kontrollere strømmen af vand til de forskellige områder af dit vandingsanlæg og er typisk i en af et par almindelige steder, afhængigt af den nøjagtige selskab, der installerede system i din værftet.

Instruktioner

Med en kort

•Locate diagrammet sprinkler system installation. Dette bør være et kort over din værftet, der blev givet til dig af den virksomhed, der har installeret sprinkleranlæg i jorden. Det kan ikke have placeringen af underjordiske sprinkler ventil på det, men det vil have den placering, hvor de vigtigste linje og sprinklere findes i din værftet.

•Ansigt til din vandmåler. Denne boks er på ydersiden af dit hus og almindeligt anvendt af dit lokale forsyningsselskab for at læse dit vandforbrug for måneden. Hvis du ikke kan finde din vandmåler, gå til din vigtigste sprinkleranlæg kontrolrum, som er boksen du kan bruge til at styre systemet og indstille sine timer.

•Følg vanding kort fra det punkt, du står--på vand meter eller kontrol boks--til din underjordiske sprinkler ventil. Specifikt, følge de vigtigste linje på kortet, indtil du finder ventilen. Kortet skal give dig en detaljeret opdeling af præcis hvor de vigtigste linje går. De vigtigste linje forbinder med vand meter eller kontrol boksen samt om sprinkler ventil, så bare følge linjen på tværs af din værftet, indtil du finder boksen ventilen er gemt i.

Uden et kort

•Walk til området i din værftet, hvor din sprinklere er placeret. Disse er de dele af sprinkler, der dukker op af jorden og vand din græsplæne. Disse bør være i linjer, der strækker sig over længden eller bredden af din værftet.

•Walk på tværs af de linjer, der udgør din sprinklerhoveder, på udkig efter linjer til udskilt fra hoveder i en anden retning. Dette er din vigtigste linje. Dette sker typisk på den placering, hvor din vandstrømmen opdeler i halvdelen, men der er ingen garanti for, at dette vil være direkte midt i alle dine sprinklere.

•Walk til slutningen af din main line. I nærheden, vil du se en boks i jorden, der indeholder din sprinkler kontrolventiler. Dette kunne være dit græs eller en patch af jord som en have eller seng af blomster. Boksen skal være omfattet af nogle type af metal eller hård plast låg. Fjerne låget for at få adgang til din sprinkler ventil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com