Hvordan man kan finde værdien af Waterford Crystal

December 6

Hvordan man kan finde værdien af Waterford Crystal

Waterford Crystal startede virksomhed i 1783 og blev operationel indtil omkring 1850 da det lukkede på grund af manglende kapitalisering og skatter. Waterford genåbnet i 1947, producerer de fleste af de fine Waterford crystal tilgængelige i dag efter denne dato. Waterford har gjort Times Square New Year's bold og Stanley Cup-trofæet sammen med andre trofæer som Volvo Ocean Race trophy. Waterford indført Lismore i 1997 for halvtredsårsdagen for genåbning, og det er blevet en top sælger i USA og verden. Waterford crystal værdier svinger lidt på verdensmarkedet afhængigt af de økonomiske forudsætninger, men det er en ønskelig samlerobjekt smukke kvalitet og stil.

Instruktioner

•Decide formålet med værdiansættelsen af Waterford crystal. Genanskaffelsesværdien er for forsikring værdiansættelsen; værdi for sælger afhænger af salg. En likvidation eller garage salg vil sandsynligvis ikke har så høj en værdi som en samleobjekter mall eller et websted, der sælger Waterford crystal online.

•Indstil betingelsen. Der er intet, der påvirker værdi mere end betingelsen. Stykker af Waterford crystal i boksen, der ikke synes at have været brugt værdsættes højere end de stykker, der viser nogle ridser, uklarhed eller overflade flisning. Elementer med skader er vurderet til halvdelen eller mindre end varer med ingen skader.

Dyrknings mønster. Waterford crystal er markeret med en ætset seahorse eller engelsk script logo i bunden, der er nogle gange svært at lokalisere. Find denne mark for at bestemme, hvis din brik er stemplet Waterford eller Marquis, linje af mindre værdi. Kig også for en underskrift stykke af Waterford. Særnummer stykker er signeret af en Waterford ambassadør og er mere værdifuld. Sammenlign mønster med kendte Waterford og Marquis mønstre til at bestemme navnet mønster.

•Kontrollér med Waterford hjemmeside for emner stadig tilgængelige. Brug hjemmesiden for at se aktuelle priser for de samme mønster og stykke. Waterford har været i konkurs og betalingsstandsning siden 2009, har webstedet stadig varer til salg. Horchow sælger også Waterford crystal online.

•Find andre stykker der har solgt hvis mønstret er ikke længere i produktion. At lokalisere andre emner til salg vil ikke hjælpe med at bestemme værdien, men faktiske nylige salg af den samme form og mønster vil give dig en salgspris. Find stykker, der har solgt ved at kontrollere afsluttet salget på en hjemmeside som eBay.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com