Hvordan man kan fjerne 401k lån betalinger

July 13

En 401k lån, som dens navn antyder, er penge lånt fra saldoen af dine 401k pensionsopsparinger konto. Manglende evne til at tilbagebetale lånet vil resultere i, at pengene bliver taget ud af din konto. Som med alle lån, er den eneste måde at fjerne betalinger én gang for alle at betale lånet balance. Dette indebærer, at få nogle oplysninger fra din arbejdsgiver.

Instruktioner

•Indstil det samlede beløb af penge du har tilbage på din 401k lån. Du vil modtage en månedlig oversigt fra din arbejdsgiver---enten med posten eller fastgjort til en af dine lønsedler---beskriver den balance, der stadig skal tilbagebetales med rente på dit lån. Hvis du endnu ikke har modtaget denne erklæring, kan du få en kopi fra din arbejdsgiver lønningslisten afdeling.

•Forøgelse samlede tilbageholdelse beløb fra din lønseddel til at eliminere lånet. For at tilbagebetale en 401k lån, er de månedlige betalinger normalt taget ud af de indtjening, du foretager i en lønperiode. Hvis du ikke har en stor balance på lånet, kan du øge tilbageholdelse fra din check (svarende til den måde, du kan øge indtægter kildeskat) at fjerne betalinger med din næste check eller dit næste par kontrol.

Respektive til din arbejdsgiver lønningslisten afdeling for at finde ud af præcis, hvordan du kan tilbagebetale 401k lån i en betaling. De fleste arbejdsgivere vil tillade dig at skrive en check for den resterende del af lånet. De skridt til at gøre dette kan dog variere afhængigt af selskabet. Nogle steder skal du skrive en check til virksomheden, mens andre kræver, at du gøre check skal betales til 401k administrator.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com