Hvordan man kan fjerne bier & hvepse fra Hummingbird foderautomater

March 21

Hvordan man kan fjerne bier & hvepse fra Hummingbird foderautomater

Boligejere hænge hummingbird foderautomater og fylde dem med sukker og vand løsning til at tiltrække små, flagrende fugle til deres gård. Desværre, kolibri foderautomater tiltrække mere end kolibrier--sukker vand inde er også lokke til en række skadedyr, herunder hvepse og bier, der undgå fuglene for det meste men Plage de velmente person hang feeder. En bi eller hveps problem kan være frustrerende, men en række teknikker kan gøre feeder mindre attraktiv for de flyvende angribere og medvirke til at eliminere bier og hveps problem.

Instruktioner

•Ændr til en ny feeder hvis din hummingbird feeder har nogen gul på den. Hvepse og bier er tiltrukket af farven gul.

•Kontrollér feeder for utætheder. Fjern nogle af sukkeropløsning hvis det er vokset og er siver ud af feeder. Skift vandet hver tre eller fire dage for at forhindre det i at reducere og blive mere attraktive for angriberne.

•Purchase en bi vagt for feeder. Installere den perforerede cap på feeder til at forhindre bier i stand til at nå sukkeropløsning, selv om hvepse kan forsøge at fortsætte med fodring.

•Tøm feeder og bringe den inde i et par dage. Watch for hvepse og bier til at stoppe kommer til din værftet. Tage hummingbird feeder tilbage uden for, men placere det et andet sted at smide tilbagevendende bier.

•Purchase hveps og bee fælder og efterlade dem, hvor feeder var tidligere placeret. Vælg en fælde med en gul indfatning, hvis det er muligt. Flytte fælder tættere til feeder, hvis bier og hvepse regne ud den nye placering.

Tips & advarsler

  • Du kan også spore bier og hvepse til deres bistader og fjerne hele reden med kemisk kontrol.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com