Hvordan man kan fjerne Buzz fra en fluorescerende lys

December 30

Hvordan man kan fjerne Buzz fra en fluorescerende lys

En irriterende buzz fra et lys armatur kan være et tegn på at en del af armaturet bliver klar til at mislykkes - eller at du har købt en billig lampen, hvis den summende er i et nyt armatur. Nye summende, fra en gammel armatur kan repareres, i det andet tilfælde, skal du tage en anden tur til butikken for belysning.

Instruktioner

•Udskift pæren. Nogle lysstofrør kan udvikle en brummen, som de bliver ældre. Udskiftning af pære kan være en hurtig løsning.

•Udskift starter i den lampen. Ældre fluorescerende lamper, især dem med 4-fods pærer, har startere. Starteren er en lille, cylindrisk aluminium enhed omkring 2 til 3 inches lang. Disse er normalt placeret bag pæren og passer til armatur med en runde stik. Disse kan blive varm, så lade lyset slukket i temmelig lang tid før du fjerner pæren og drej mod uret for at sikre, at det sidder godt i armaturet. Fjern og Udskift hvis det er fast på plads. Tage stykket med til hardware butik som forskellig størrelse pærer/inventar kræver forskellige forretter. Mindre, nyere inventar har ikke startere. De også har ikke tendens til at buzz, så hvis du har en brummer, du sandsynligvis have en forret.

•Prøv både nye starteren og den ny pære sammen, eller du kan kun løse halvdelen ad gangen. Hvis det ikke virker, kan du nødt til at erstatte ballasten i armaturet. Ballasten er den mest sandsynlige årsag til brummer. Det forekommer som de elektriske nuværende bevæger sig gennem enhedens metalplader. De kan begynde at buzz som de mislykkes, på grund af dårlig konstruktion, eller fordi du har valgt et billigere magnetisk model, bedømt "B" eller "C." Forkoblinger klassificeres som "A" til "meget stille," "B" for "noget støjende", eller "C" for "udendørs støjende," ifølge "lysstofrør, forkoblinger og inventar: principperne om drift, kredsløb, fejlfinding, reparation." En elektronisk ballast, snarere end en billigere, magnet version kan være løsningen.

•Kontroller det ikke er blot vibrationer, snarere end udstyr fiasko, før du udskifter ballasten. Nogle gange bare stramning af skruer, der holder armaturet i sted stopper det fra vibrerende. I andre tilfælde kan du nødt til at sætte noget mellem armaturet og væggen. Skiver i gummi isolering er effektive, som er kvadrater af gummi fra en tire patch kit eller gummi handsker, ifølge "Popular Mechanics."

Tips & advarsler

  • Nogle gange kan det være billigere at bare købe en hel ny armatur, snarere end erstatte ballasten.
  • Bortskaffe forkoblinger og lysstofrør korrekt. Ældre forkoblinger indeholde PCB og skal behandles som farligt husholdningsaffald. Fluorescerende pærer indeholder spormængder af kviksølv og mange kommuner har særlige genbrugsprogrammer for pærer.
  • Altid unplug eller klippe magt til enhver elektrisk armatur før du arbejder på det.
  • Lad dig ikke narre af kølighed af pæren. Nogle dele af en fluorescerende lys armatur blive helt varm og kan brænde dig. Forlade power off i et stykke tid før du arbejder på en.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com