Hvordan man kan fjerne ekko med trægulve

March 16

Hvordan man kan fjerne ekko med trægulve

Et sparsomt møbleret værelse viser off skønhed af dine trægulve, men også øger mængden af ekko i rummet på grund af manglende elementer til at blødgøre lyde. Det mere tomme rum et værelse har jo højere det er sandsynligt, at være, som lyde hoppe ud vægge og gulve og skabe en mærkbar echo. Nøglen til at reducere ekkoer i dit værelse uden rod din plads er at vælge lyd-absorberende dekoration og møbler.

Instruktioner

•Sæt et stort område tæppe i midten af rummet. Område tæpper absorbere lyd når den placeres i en sparsom værelse, og kan trække rummet sammen når det tæppe farver supplere andre elementer i beboelsesrum.

•Indstil en reol i rummet, og fyld den med bøger. Bøger og reol reducere ekkoer i rummet ved hjælp af bøgerne papir.

•Tilføj polstrede møbler til rummet. Stof absorberer lyd, og på møbler, det minimerer de tilgængelige plads lyd bruger at rejse rundt i lokalet.

•Åbn rummets windows. Fanget lyden forbliver begrænset inden for en plads og øger mængden af rummets echo. Eller hænge gardiner over dine vinduer til at blødgøre lyde i rummet.

Hæng afdækket billeder på væggen. Indrammede billeder med et glas, der dækker øge den lyd hoppende effekt, hvorimod udækkede billeder dæmpe den plads lyd.

•Balance plads på dit værelse. Ud over for lidt møbler resulterer en ubalanceret værelse også i ekkoer, når en del af et værelse mangler møbler eller indretning. Selv ud i rummet ved at placere en stor plante i hjørnet, eller tilføje en ende tabel med en bordlampe i hjørnet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com